Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Ακούει ο Συνασπισμός....;


Σε ανώμαλη προσγείωση ανάγκασαν την Κουμουνδούρου πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι ανακοινώνοντας ότι η πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Οι ανακοινώσεις έγιναν στα πλαίσια εκδήλωσης της επιτροπής προγράμματος του ΣΥΝ . Οι αναλυτές επεσήμαναν ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και οι διακηρύξεις περί δημιουργίας αριστερής κυβέρνησης αποτελούν γράμμα κενό.Μέσα από τη συζήτηση έγινε γνωστό πως αυτή τη στιγμή η σταθερή εκλογική βάση του ΣΥΝ κινείται γύρω στο 7%.Τη πτώση που εμφανίζει τελευταία ο ΣΥΝ την απέδωσαν στο κατηγορηματικό όχι του κόμματος στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

  1. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΕ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός τα λέει όλα αυτά και μεταφέρονται έτσι αβασάνιστα; Επίσης, γιατί ένα κόμμα που θέλει να λέγεται αριστερό να συνεργαστεί με ένα κόμμα που στα περίπου 20 χρόνια που κυβέρνησε, όχι μόνο δεν έθιξε σε τίποτα, αλλά - ιδιαίτερα την περίοδο 1996-2004 - εξυπηρέτησε και με το παραπάνω την πλουτοκρατία; Αλήθεια το ΠΑΣΟΚ τί μας λέει για τη διεθνή κρίση και τις αιτίες της; Τί ακριβώς σημαίνει η πρότασή του για ανάγκη "ενίσχυσης της ρευστότητας των τραπεζών"; Για τα συμπεράσματα της εκδήλωσης του ΣΥΝ παραπέμπω στις πολιτικές σελίδες της (φιλοπασοκικής) "Ελευθεροτυπίας", 23-10-2008(www.enet.gr).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά