Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Απάντηση Κου Αλαβάνου σε ερώτηση μου στα ΝΕΑ


Βασίλης Αξελής:
Τι σας εμποδίζει να γίνει, επιτέλους, ο γάμος με το ΠΑΣΟΚ; Ποια η άποψή σας σε μια έμπρακτη συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ- Οικολόγων; Τελικά μπορείτε να αποκλείσετε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας; Να απαντήσω με μια λαϊκή ρήση; «Αφήνουμε τον γάμο και πάμε για πουρνάρια». Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για πουρνάρια.

Θέλουμε να ξεφύγουμε από την παρακμή ως μοίρα μας.

Ονειρευόμαστε έναν τόπο που τις πουρναριές και τα πεύκα δεν θα τα καίνε οι οικοπεδοφάγοι, δεν θα τα βάζουν στο χρηματιστήριο οι συμβολαιογράφοι και οι παπάδες. Στη σκιά τους θα κάθονται στο σχόλασμα μαθήτριες και μαθητές από ένα δημόσιο σχολείο που σε μαθαίνει να αγαπάς τη γνώση, να βρίσκεις τα ταλέντα σου και θα επιστρέφουν σε ένα σπίτι χωρίς αγωνία για την επιβίωση.

3 σχόλια:

  1. Ερώτηση Κουίζ: Οι Βρυξέλλες έχουν πουρνάρια ή μόνο λαχανάκια;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουστράκι Αλαβάνο εσύ και τα τσιράκια σου θα πεθάνετε... Ήρθε η ώρα σας. Καταστρέψατε την χώρα με την πολιτική του κώλου και της πισίνας με το σφυροδρέπανο στον πάτο της! Πιάστε πάτο και μετά να δούμε αν θα σας ξαναδεί η μάνα σας στο "γυαλί" που σας έκανε και ήρωες του καναπέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πάτο τον έχουν πιάσει στα σίγουρα... Απλώς τώρα πάνε για τον απόπατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά