Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Δημοτικό συμβούλιο.


Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έγινε το αποψινό δημοτικό συμβούλιο στον Δήμο μας , όταν άρχισε η συζήτηση της χορήγησης καρτών ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια Πελασγίας.
Όπως αναμενόταν η αντιπολίτευση προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την επιστολή στον τύπο, του πρώην Αντιδημάρχου Κοτρώνη ο οποίος αντιδρά ως προς τον αριθμό των χορηγηθέντων καρτών ισχυριζόμενος ότι ο αριθμός θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος . Όπως είχαμε επισημάνει σε πρόσφατη ανάρτηση υπάρχει σοβαρό ρήγμα στη παράταξη της πλειοψηφίας και όπως φάνηκε θα έχει και διάρκεια. Το επιχείρημα του Δημάρχου ήταν ότι τώρα έχουμε να κάνουμε με μια ιδιωτική επιχείρηση και ότι δεν είχε προβλεφθεί στην αρχική σύμβαση με το δημόσιο η χορήγηση καρτών και ότι οι κάρτες χορηγήθηκαν στους πραγματικούς δικαιούχους με πλήρη διαφάνεια από την επιτροπή ,την εντιμότητα της οποίας δεν αμφισβήτησε ούτε και η αντιπολίτευση .
Κατά τη προσωπική μου γνώμη θα μπορούσαν όλα να είχαν κυλήσει ομαλά χωρίς ίχνος αμφισβήτησης, εάν στην επιτροπή συμμετείχε εξ αρχής και ένα μέλος της αντιπολίτευσης .
Η παρελθοντολογία για τον αριθμό των καρτών που είχε χορηγήσει ο πρώην Δήμαρχος ή ακόμη και σε ποιούς τις χορήγησε λίγο ενδιαφέρει αυτόν που σήμερα είναι αποκλεισμένος και πρέπει σε καιρούς χαλεπούς να πληρώνει για να μπαίνει και να βγαίνει από το χωριό του.
Ο Δήμαρχος να κάνει συνεχόμενες παραστάσεις στο ΥΠΕΧΩΔΕ μέχρι κάποιοι καρεκλοκένταυροι να αναγνωρίσουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλήμα. Το κοινό συμφέρον δεν σηκώνει μικροπολιτική.

5 σχόλια:

  1. Ένα είναι βέβαιο: Αγώνας να τελειώσει ο παράδρομος το γρηγορότερο δυνατόν. Μήπως (λέω μήπως) τον παράδρομο τον ψιλοκαθυστερεί και η ίδια η ΕΤΑΙΡ(ί)Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαράδεκτος ο δήμαρχος πρόσβαλε μια δημοτική σύμβουλο λέγοντας ότι έχει 2 χρόνια να μιλήσει...λάθος και τα προηγούμενα 8 χρόνια δεν μίλαγε μόνο.... υπέγραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ..ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΒΑΛΣΑΜΩΜΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AN ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ...ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΝΟ(ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ) ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά