Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Η Διοικητική μεταρρύθμιση προχωρά.

Σε καμία περίπτωση λοιπόν, δεν μπαίνει στο χρονοντούλαπο η διοικητική μεταρρύθμιση. Κοιτάμε την οικονομική πραγματικότητα πως εξελίσσεται, βλέπουμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στη χώρα μας και στο επίπεδο των πόρων και όταν βεβαιωνόμαστε ότι αυτό το οποίο δρομολογήσαμε είναι σε στέρεες βάσεις, προχωράμε στη διοικητική μεταρρύθμιση. Γιατί θέλω να σας πω το εξής: έχει σημασία η διοικητική μεταρρύθμιση αν τη θεσμοθετήσουμε και εφαρμοστεί από τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Θα ήταν απαράδεκτο να πούμε ότι την κάνουμε τώρα και βλέπουμε τι γίνεται, δηλαδή μετά τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Αυτό είναι καταστροφή και τη μεταρρύθμιση και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τέτοιου είδους ρευστότητες σε τόσο σημαντικές διοικητικές δομές, δεν είναι νοητές. Στόχος μου και στόχος της κυβέρνησης, το τονίζω, είναι να έχουμε τη διοικητική μεταρρύθμιση και να εφαρμοστεί πριν από τις Δημοτικές Εκλογές που έρχονται, αλλά βεβαιωμένοι ότι το νέο οικονομικό καθεστώς θα είναι τέτοιο, ώστε πατάμε, το έχω πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά, σε μια σταθερή αντηρίδα οικονομική για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε από εκεί και πέρα και αυτό είναι κάτι το οποίο θα το δούμε τους αμέσως επόμενους μήνες.

Δηλώσεις Υπουργού Εσωτερικών στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ.

Τώρα τι θα κάνουμε αν οδηγηθούμε στη συνένωση με τη Στυλίδα; Πώς θα ζήσουμε χωρίς σωτήρες; Πώς θα πάρουν μερικοί το αίμα τους πίσω; Κύριε Υπουργέ δώσε ακόμη μια ευκαιρία σε παλιούς και νέους παραγοντίσκους , γιατί αν πάμε για συνένωση θα εξαφανιστούν όλοι τους ,και θα χάσουμε το θέαμα που μας προσφέρουν με το αλληλοβρίσιμο κάθε τέσσερα χρόνια.





11 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ
    ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai stis kideies paei to numero.
    e...re ti kanei h tseph..perasmena megaleia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 9;38 ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ,ΤΟΥΡΙΞΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ 300 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιός επέστρεψε χρήματα στον Δήμο και γιατί; ποιός τα κατέθεσε για λογαριασμό του; γιατί γελάνε τα μουστάκια του δημάρχου μας όταν το αναφέρει; τι θα γίνει αν ακουστεί επίσημα σε όλους τους πολίτες;
    Πληροφορίες :οικονομική υπηρεσία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 8.21,ΑΝ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥς ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα ήταν μεγάλο κορόιδο αν ο δήμαρχος εβγαζε από τώρα τα στοιχεία ,ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ φίλε μου ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,και τώρα ο χρηστάκης δεν θα κάνει τσάμπα προεκλογικό αγώνα με τα αυτοκίνητα του δήμου και τα κορόιδα να πληρώνουν ,θα τα σκάσει από τη τσεπούλα του που ως γνωστόν έχει καβουράκια,θα τα σκάσει και θα χάσει.
    Εσύ που είσαι τόσο ένθερμος οπαδός γιατί δεν ρωτάς μερικούς σοβαρούς από το χώρο του ΠΑΣΟΚ να σου πούνε τη γνώμη τους το τι θα πάθει αν ξανακατέβει...ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΔΟΤΩΝ" ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ...ΑΧ ΕΡΜΟΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΛΕΞΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύντροφοι άδικα INTERομαχείτε στις επόμενες δημοτικές το ΠαΣΟΚ 99,9% θα κατέβει με 2 ψηφοδέλτια, αλλά και η ΝΔ θα έχει προβληματάκια, ένα είναι βέβαιο οτι τα πριόνια θα πάρουν φωτιά και οι κάλπες θα γεμίσουν πριονίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφοι άδικα INTERομαχείτε στις επόμενες δημοτικές το ΠαΣΟΚ 99,9% θα κατέβει με 2 ψηφοδέλτια, αλλά και η ΝΔ θα έχει προβληματάκια, ένα είναι βέβαιο οτι τα πριόνια θα πάρουν φωτιά και οι κάλπες θα γεμίσουν πριονίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύντροφοι άδικα INTERομαχείτε στις επόμενες δημοτικές το ΠαΣΟΚ 99,9% θα κατέβει με 2 ψηφοδέλτια, αλλά και η ΝΔ θα έχει προβληματάκια, ένα είναι βέβαιο οτι τα πριόνια θα πάρουν φωτιά και οι κάλπες θα γεμίσουν πριονίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά