Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Πρωτοχρονιάτικες ευχές








Ενόψει της Πρωτοχρονιάς η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου δήλωσε:

«Εύχομαι από την καρδιά μου ο νέος χρόνος να φέρει προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία σε όλους τους συνανθρώπους μας και να κάνει τις προσδοκίες και τα όνειρά τους πραγματικότητα. Το 2008 ήταν μια χρονιά που γέμισε απογοήτευση, αγανάκτηση και οργή τους πολίτες και τη νέα γενιά της χώρας μας. Ήταν μια χρονιά στην οποία οι κοινωνικές και οι περιφερειακές ανισότητες διευρύνθηκαν, η φτώχεια, η ακρίβεια και η πραγματική ανεργία ξεπέρασαν και τις χειρότερες προβλέψεις, τα εισοδήματα μειώθηκαν δραματικά, η ανασφάλεια και η αγωνία για το μέλλον αυξήθηκαν όσο ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες. Ειδικά στο νομό μας, που βιώνει την πλήρη εγκατάλειψη, τα προβλήματα αυτά έγιναν ακόμη πιο έντονα για όλους τους πολίτες και καμία λύση δεν φαίνεται σήμερα στον ορίζοντα.

Η ελπίδα όλων μας για τη νέα χρονιά είναι να ξεπεράσουμε τη βαθιά κοινωνική, οικονομική, και ηθική κρίση για την οποία την κύρια ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Καραμανλή και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις συνέπειες της επερχόμενης παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης που βρήκε τη χώρα μας αθωράκιστη και την κοινωνία μας τραυματισμένη. Αλλά για να γίνει η ελπίδα πραγματικότητα χρειάζεται να αλλάξουμε πολιτική κατεύθυνση και να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος της παρακμής, των χαμένων ευκαιριών και των πολιτικών επιλογών που πληγώνουν την ελληνική κοινωνία και διασύρουν διεθνώς το όνομα της Ελλάδας. Η αλλαγή είναι πλέον απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Η δική μας δέσμευση ως ΠΑΣΟΚ είναι να ανταποκριθούμε σ’ αυτήν την απαίτηση και να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια κοινωνία πιο δίκαιη και πιο ανθρώπινη για όλους τους πολίτες, για την ανόρθωση της οικονομίας και την ανάπτυξη της χώρας μας με σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες κάθε περιφέρειας, για ένα κόσμο πιο αισιόδοξο και πιο ειρηνικό. Καλή χρονιά σε όλους, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα»







4 σχόλια:

  1. how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I will pass on your article introduced to my other friends, because really good!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. See you in these things, I think, I started feeling good!
    Personalized Signature:贵州信息港休闲游戏中心,我爱掼蛋网,重庆游戏中心,金游世界视频棋牌游戏中心,南通棋牌游戏中心,贵港热线休闲游戏中心,淮安棋牌游戏中心

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά