Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Σπάνε τα μπλόκα οι " γαλάζιοι" συνδικαλιστές.

Στη Ρηγίλλης και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης λαμβάνουν από χθες το βράδυ μηνύματα, ότι οι «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές θα αλλάξουν στάση και θα αποδυναμώσουν τα αγροτικά μπλόκα, παρά τις κατηγορίες που ακούν για «προσυμφωνημένες κινήσεις» με τον κ. Χατζηγάκη. «Όποιος φοβάται να πει ότι ήρθε το τέλος, φοβάται να πει την αλήθεια» είπε χθες το βράδυ αφοπλιστικά ο «γαλάζιος» αγροτοσυνδικαλιστής και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας με τη ΝΔ κ. Χρ. Σιδηρόπουλος (στενός φίλος και «δεξί χέρι» του ισχυρού αγροτοσυνδικαλιστή κ. Αθ.Κοκκινούλη ), προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τη λήξη των κινητοποιήσεων.

«Τα συλλαλητήρια έφτασαν σε κάποιο σημείο.Τώρα βέβαια παρουσιάζονται φαινόμενα,ο κάθε πικραμένος έχοντας δεν έχοντας πρόβλημα βγαίνει στο δρόμο» είπε ο κ. Κοκκινούλης, κατηγορώντας το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο στο οποίο δεν συμμετέχουν οι αγρότες της επιρροής του που έχουν αποκλείσει τα Τέμπη, όπου επικρατεί κλίμα αποχώρησης. Αυτή την κίνηση αναμένουν στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς πιστεύουν ότι η αποχώρηση των «γαλάζιων» τρακτέρ από τον Θεσσαλικό κάμπο θα σημάνει την «αρχή του τέλους» για τα αγροτικά μπλόκα.

1 σχόλιο:

  1. Μας άρεσε...
    Μην αντιδικείς ποτέ με βλάκα ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ comments
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΗΑ ΤΟΝΙΑ ????????

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά