Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Πατάτες


ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ συμβεί απείρως χειρότερα... Όμως, πιστέψτε με. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία της απόδρασης είναι η απόλυτη επιτομή της ολοσχερούς ανικανότητας της Νέας Δυστυχίας. Άπαντες- υπό κανονικές συνθήκες- θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί. Από τα πόδια μέχρι την κεφαλή. Σαν μια γιγαντιαία μπουλντόζα, τα έχουν πάρει όλα παραμάσχαλα και δεν έχουν αφήσει τίποτα σε χλωρό κλαρί. Μα τίποτα. Η κατάσταση γελοία από τη μια, από την άλλη εφιαλτική. Δεν λέω τι θα συμβεί έτσι και μας προκύψει ξένη, υποθετική, εισβολή. Αυτό είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας για ένα παιδί. Μιλάω για απλά πράγματα. Ας πούμε για γάμο και για βαφτίσια. Είμαι βέβαιος και κόβω τον σβέρκο μου γι΄ αυτό, πως στην προσπάθειά τους να τηγανίσουν πατάτες, είναι ικανοί να κατεδαφίσουν την κουζίνα και να βάλουν φωτιά στην πολυκατοικία. Όμως, παρ΄ όλα αυτά, ακούνητοι, εκεί. Γι΄ αυτό επιμένω. Επί πέντε χρόνια, όχι του Παλαιοκώστα, αλλά ως θεατές απολαμβάνουμε την κατά συρροήν απόδραση του Καραμανλή!

Δημήτρης Δανίκας TA NEA


2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κ. Δανίκα, αν "προκύψει ξένη υποθετική εισβολή" ίσως πούμε και εμείς "ευχαριστούμε την κυβέρνηση των Η.Π.Α.". Πετυχημένη συνταγή.
    Στην απόδραση του Παλαιοκώστα Βρέθηκε -έστω- ποιός τους βοήθησε, "τα αρπάξανε χοντρά ο Καραμανλής και ο Δένδιας και κάνανε τα στραβά μάτια"(Αυτό δεν ακούστηκε ακόμη από τα ανεξάρτητα ΜΜΕ αλλά που θα πάει θα το ακούσουμε κι΄αυτό), τον Πάσσαρη ποίος τον όπλισε να "φάει" και δυό αστυνομικούς ακόμη δεν το μάθαμε!, ή το μάθαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε σε ένα κράτος οπερέτα...
    οι κατά καιρούς συμψηφισμοί της πολιτικής από τα δύο μεγάλα κόμματα
    μας έχουν οδηγήσει σ,αυτό το σημείο.
    Η ΝΔ ζητούσε την παραίτηση Παπουτσή
    γιατί ένας βλάκας καπετάνιος στο Σαμίνα στραβώθηκε και το έριξε στις πέτρες.
    Τώρα βλέπουμε κάτι αντίστοιχο.
    Αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.
    Διάβασε εδώ http://pelasgia.blogspot.com/2009/02/blog-post_4229.html
    για να δεις τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά