Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Και οι ψηφοφόροι τους δεν εμπιστεύονται αυτή την κυβέρνηση


Αν και έχουμε ως αρχή να μη σχολιάζουμε δημοσκοπήσεις, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το εξής: ότι ακόμα και οι πολίτες που στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, εμπιστεύθηκαν τη Ν.Δ. και τον κ. Καραμανλή, αναγνωρίζουν ότι η σημερινή κυβέρνηση, διέλυσε μέσα σε πέντε χρόνια, τα πάντα. Οδήγησε και οδηγεί τη χώρα στο δρόμο της οπισθοδρόμησης. Αναγνωρίζουν ότι η καθημερινότητα τους, σε όλους του τομείς, έχει γίνει χειρότερη. Αναγνωρίζουν ότι η οικονομία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, το πρόβλημα της ακρίβειας έγινε κατά πολύ μεγαλύτερο, η ασφάλεια στην καθημερινή τους ζωή έγινε από κανόνας ζητούμενο, ότι στα πέντε χρόνια που κυβερνά η ΝΔ, χειροτέρεψε η κατάσταση στην Υγεία την Παιδεία, στην Πρόνοια, ότι η διαφθορά γιγαντώθηκε.

Με λίγα λόγια αναγνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση αντί να λύσει δημιούργησε και άλλα, ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Και σε απλά ελληνικά λένε ότι δεν εμπιστεύονται αυτή την κυβέρνηση.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε μερικά στοιχεία από τη δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής:

- Οικονομία: το 68,9% μιλάει για επιδείνωση της κατάστασης. Συμφωνεί το 48% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

- Ακρίβεια: το 82,6% των πολιτών μιλάει για επιδείνωση της κατάστασης. Σε αυτό συμφωνεί και το 69% των ψηφοφόρων της ΝΔ.

- Ασφάλεια: Τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 72,9% (σύνολο) και 55,5% (ψηφοφόροι ΝΔ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά