Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Επαγγελματίας " αριστερός"


Κάποιος είπε, κάποτε, ότι "στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι να είσαι "αριστερός."
Αν πιστέψουμε την Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha, έχουν ως εξής :

Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές. Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή. Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται, από τον ίδιο, σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!Χωρίς να υπολογίζεται, στα παραπάνω, το added value και τα "παράπλευρα έσοδα", όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!).
amantomatimou.wordpress.com

3 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι ξεφεύγουμε. Θεμιτή η κριτική στον Λαζόπουλο για όσα λέει, για το αν είναι προκατειλημένος, για τον τρόπο πού κάνει σάτιρα, για το ποιούς καλεί, το πώς στήνει τους χειροκροτητές κ.λπ. Αθέμιτο όμως το συνεχές αναμάσημα για τις αποδοχές του. Δηλαδή, υπάρχει κάποιο όριο εισοδημάτων για να είναι κανείς αριστερός, δεξιός, πασόκος, ολυμπιακός, παναθηναϊκός, χριστιανός, μουσουλμάνος, σοβαρός ή χλιμίτζουρας; Ο Φασούλας δηλαδή, δεν εδικαιούτο να είναι πολιτικό όν επειδή είχε χρυσό συμβόλαιο με τον Κόκκαλη; Αν αύριο το CNN δώσει 6 εκατ. ευρώ το χρόνο στην (γνωστή αγωνίστρια του σοσιαλισμού) Εύα Καϊλή, για να πάρει τη θέση του γηράσκοντος Λάρι Κινγκ, θα πεί όχι;
    Στο κάτω κάτω δεν τα παίρνουν από μας, (όπως κάτι κυβερνώντες, νυν και πρώην) αλλά από επιχειρηματίες που είναι πρόθυμοι να τους τα δώσουν! Τα υπόλοιπα είναι για... "αμάν το μάτι μου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πα να παίρνει ο χιμπατζής όσα θέλει αρκεί να μη κάνει τον λυπημένο τάχα με τα δράματα των φτωχών και των κατατρεγμένων για να τον πιστέψουμε ας ανοίξει το πορτοφόλι του αλλιώς ...ΗΘΟΠΟΙΙΑ και μόνο ΗΘΟΠΟΙΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ ο Θέμος για τα 5.000.000 έχυσε άφθονο ιδρώτα!!!
    Α! Συγνώμη αυτός είναι στην εφημερίδα "Το θέμα" και αυτή την εφημερίδα δεν κάνει να την πιάνουμε στο στόμα μας (δηλ. στο πληκτρολογιό μας)...
    Πας μη Πασόκος εκτός από βάρβαρος είναι και χιμπατζής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά