Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Πρώτοι στην ΕΕ , τέταρτοι στον κόσμο...


Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, που βάζει ειδικό τέλος στην κινητή τηλεφωνία και τα καρτοκινητά και η τέταρτη, μόλις, στον Κόσμο που λαμβάνει ένα τέτοιο φορολογικό μέτρο…
Ποιες είναι οι άλλες τρεις χώρες ; Η Τανζανία, η Ουγκάντα και η Αλβανία…
logoplokies.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Είναι φυσικό εφ΄όσον μόνο οι Ελληνες γονείς εχουν την ψυχασθένεια να χορηγούν κινητά τηλέφωνα ( μάλιστα τους τα αλλάζουν και κάθε λίγο για να είναι εντός της "μοδός"! ), σε ανήλικα παιδία κυρίως του δημοτικού. Μπράβο!!! Στην Τανζανία στην Ουγκάντα και στην Αλβανία, το κινητό τηλέφωνο θεωρώ ότι είναι είδος ανάγκης και όχι μέσον αποδείξεως προσωπικής και οικονομικής ευημερίας φτάνει αυτή η τρέλλα του Έλληνα!
    Τρέλλα που έφτασε σε σημείο να του κινητοποιούν το παιδί του μέσω SMS (γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008), και αυτός ο "Ηλίθιος" να αισθάνεται περίφανος που η νεολαία παραμένει το "Ζωντανό" κομάτι της Ελληνικής κοίνωνείας! Δοκιμή (βρήκαν την ευκαιρεία), έκαναν κάποιοι "βρε Ηλίθιε!!!" πάνω στο παιδί σου! Αύριο κανείς δεν ξέρει τι είδους SMS Θα λάβει το παιδί σου!
    Μπορεί να του ζητήσουν να ξεβρακωθεί σε κάποια πλατεία! Και μετά δικαιολογημένα θα ακούς το τραγούδι, που το έχουν όλα τα κινητά των παιδιών (σχεδόν όλα), "Μαζί μου (δεν) ασχολείσαι ποσό μαλ..ας είσαι". Φτάνει τόση τρέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά