Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Κατήφορος χωρίς τέλος...


ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ» Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ... ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ! ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ DEBATE. ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ.

1. Ο κατήφορος τους δεν έχει τέλος. Απορούμε ποιοι είναι αυτοί που βάζουν τον πρωθυπουργό να λέει τόσο χοντροκομμένα ψέματα που φτάνουν τα όρια της πολιτικής εξαπάτησης. Έκανε λόγο χθες ο αποχωρών πρωθυπουργός, που επί των ημερών του κάηκε η μισή Ελλάδα, ότι το 2002 ο Γιώργος Παπανδρέου συνυπέγραψε απόφαση «για τον αποχαρακτηρισμό δασικής έκτασης που είχε κηρυχθεί αναδασωτέα!»

2. Πράγματι, έτσι έγινε. Η δασική έκταση ήταν η... Ανθούσα, μια ολόκληρη κοινότητα με 5000 κατοίκους και 1700 κατοικίες. Η περιοχή είχε εσφαλμένα χαρακτηριστεί αναδασωτέα το ... 1934 με αποτέλεσμα όλα τα σπίτια ακόμη και το κτίριο που στέγαζε την κοινότητα, ήταν παράνομα!

3. Επί σειρά ετών υπήρξαν προσπάθειες να λυθεί το πρόβλημα. Υπάρχει μάλιστα γνωμάτευση του καθηγητή Σπ. Φλογαίτη, υπηρεσιακού σήμερα υπουργού Εσωτερικών, που λέει ότι κακώς η περιοχή είχε ενταχθεί στις αναδασωτέες.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε αυτά που δεν ήξερε ο Κωστάκης ...τρομάρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά