Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Γ. Παπανδρέου: Κάναμε λάθος με τα τέλη


Λάθος χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου τη ρύθμιση των τελών κυκλοφορίας που έχει εξελιχθεί σε χαράτσι για τους ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού. Υποστήριξε ότι αυτό θα διορθωθεί από τον επόμενο χρόνο, χωρίς να αποκλείσει διορθωτικές κινήσεις και για τα τέλη του 2010, που πληρώνονται αυτή την περίοδο.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν υπήρξε επαρκής χρόνος διαβούλευσης για να εντοπιστούν οι κατηγορίες πολιτών που αδικούνται και να διορθωθούν τα λάθη και τόνισε ότι όλη αυτή η διαδικασία διόρθωσης θα αποδείξει ότι η κυβέρνηση ακούει τους πολίτες.
Ελευθεροτυπία
Σχόλιο: Πρόεδρε το λάθος πρέπει να διορθωθεί άμεσα , κάποιοι νομοθέτησαν πρόχειρα , σωστή  η παραδοχή του λάθους αλλά βρείτε και τρόπο για την επιστροφή των χρημάτων.

8 σχόλια:

  1. Δεν υπηρξε επαρκης χρονος διαβουλευσης για να εντοπισθουν κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. ….. μπλα μπλα μπλα …..καλα πλάκα μας κάνει ο ΓΑΠ αυτός ήταν έτοιμος να κυβερνήσει τι μας λέει τώρα ……<> αυτή ήταν η εσωτερική διαβουλευση της κυβέρνησης ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπηρξε επαρκης χρονος διαβουλευσης για να εντοπισθουν κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. ….. μπλα μπλα μπλα …..καλα πλάκα μας κάνει ο ΓΑΠ αυτός ήταν έτοιμος να κυβερνήσει τι μας λέει τώρα ……((αφήστε να δούμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα και βλέπουμε)) αυτή ήταν η εσωτερική διαβουλευση της κυβέρνησης ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου τη ρύθμιση των τελών κυκλοφορίας που έχει εξελιχθεί σε χαράτσι για τους ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού. Υποστήριξε ότι αυτό θα διορθωθεί από τον επόμενο χρόνο, χωρίς να αποκλείσει διορθωτικές κινήσεις και για τα τέλη του 2010, που πληρώνονται αυτή την περίοδο.
    Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν υπήρξε επαρκής χρόνος διαβούλευσης για να εντοπιστούν οι κατηγορίες πολιτών που αδικούνται και να διορθωθούν τα λάθη και τόνισε ότι όλη αυτή η διαδικασία διόρθωσης θα αποδείξει ότι η κυβέρνηση ακούει τους πολίτες.
    Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε το μεσημέρι την παράταση της προθεσμίας για την καταβολή των τελών, αλλά και την κατάθεση πινακίδων οχημάτων, έως τις 15 Ιανουαρίου 2010.

    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ...
    ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ-ΧΑΡΑΤΣΙ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΓΩΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΕΛΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ;;;;
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ Μ@@@ΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...

    ΠΡΕΖΑ TV
    29-12-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 31/01/2010 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΣΟΥΦΛΙΑ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 31/01/2010 ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ ΠΟΥ ΑΣΤΟΧΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 9:13:00
    Όποιος διαφωνεί με της μαλ@@@ιες του ΠΑΣΟΚ δεν είναι κατ” ανάγκη και δεξιός, εκτός αν πιστεύεις ότι αριστερά είναι μόνο οι σοσιαληστες του ΠΑΣΟΚ.
    Άντε καλή χρονιά και περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΩΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ.ΑΝ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ Ή ΟΠΩΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΥς ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΑΣΟΚ.ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΔΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΟ 2011 ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΛΟΓΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και το νομοσχέδιο για τους ημιυπαίθριους έργο Σουφλιά δεν ήταν; Δε δυσκολεύτηκε όμως να το πάρει πίσω γιατί κανείς δεν πήγαινε να τους δηλώσει και στο ταμείο δεν έμπαινε φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά