Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Δεξιά, πιο δεξιά...


Φωτογραφία
Ο Διονύσης Καραχάλιος ήταν από τους πρώτους που προσχώρησαν στην Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ πέρασε την πόρτα της Ρηγίλλης. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν Νίκος, αλλά Διονύσης.
ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση, δηλαδή, με τον απελθόντα από πέρυσι γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Νίκο Καραχάλιο έχει ο Διονύσης Καραχάλιος, η τοποθέτηση του οποίου στη θέση του γραμματέα της Ρηγίλλης για τις σχέσεις του κόμματος με την κοινωνία ανακοινώθηκε χθες. Ο νέος Καραχάλιος είναι δικηγόρος και άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά εδώ και δεκαετίες. Όχι, όμως, και άνθρωπος της Ν.Δ.
Από την ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Άνοιξη
ΚΙ αυτό διότι ο Καραχάλιος, άλλοτε ΟΝΝΕΔίτης, ήταν από τους πρώτους που προσχώρησαν στην Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, αλλά και αντιπρόεδρος του εθνικοπατριωτικού «Δικτύου 21». Έκτοτε ούτε αυτός ξανάδε τη Ρηγίλλης ούτε η Ρηγίλλης τον ίδιο. Το 1990, επί κυβέρνησης Ζολώτα, είχε κάνει ένα ολιγόμηνο πέρασμα από τη Νομαρχία Ροδόπης. Ήταν οι μέρες όξυνσης του μειονοτικού, όταν αγανακτισμένοι χριστιανοί λεηλάτησαν τα μουσουλμανικά καταστήματα της πόλης. Θυμίζω ότι η τοπική ΟΝΝΕΔ είχε ταχθεί υπέρ.
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ στη Ρηγίλλης μιλούν για ακόμη μια απόδειξη της δεξιάς στροφής που κάνει το κόμμα με τον Σαμαρά, ενώ πιστεύουν ότι ο φυσικός πολιτικός χώρος του νέου γραμματέα είναι αυτός του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Είδε χέρι της Μοσάντ!
ΓΙΑ λόγους γνωριμίας με το «νιου έντρι» στη Ρηγίλλης, σας μεταφέρω κάποια από τα γραπτά του Καραχάλιου. Έγραφε το 2005, όταν η Εκκλησία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου συγκλονιζόταν από τα σκάνδαλα: «Η Μοσάντ φαίνεται να είναι, τον τελευταίο καιρό, η πλέον αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, αρκεί οι πληροφορίες που προέρχονται από αυτήν να πλήττουν τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο!». Ενώ, λίγο μετά τις εκλογές του 2004, σε άρθρο του για τα ελληνοτουρκικά έγραφε: «Ήδη, η απορρόφηση των κραδασμών που δημιούργησε το υπερήφανο Όχι των Ελληνοκυπρίων στο σχέδιο Ανάν και η απομάκρυνση του κινδύνου διεθνούς απομόνωσης της Κύπρου καταγράφεται ως μεγάλη επιτυχία των χειρισμών του Κώστα Καραμανλή ».
ΤΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    "Η πρώτη «αντεπίθεση» του καθεστώτος της αναντάμ παπαντάμ «προοδευτικότητας», εναντίον του στρατοπέδου Σαμαρά ήταν όπως θα θυμάστε, μετά την νίλα της 29/11, την «11η Σεπτεμβρίου» της Οικογένειας, οι δια του “VETO” ψευδολογίες κατά του Χρύσανθου Λαζαρίδη από ψευδώνυμη κρυπτόμενη νούλα της κολωνακιώτικης μεταλλαγμένης «αριστεροφροσύνης». Πήραν απάντηση κι ακόμη τσούζει ο «προοδευτικός» απαυτός τους.
    Σήμερα, παραμονές του νέου έτους, την σκυτάλη πήρε η «ναυαρχίδα» της καθεστωτικής σκυφτής ψευδοπροοδευτικότητας, «ΤΑ ΝΕΑ», του γνωστού συγκροτήματος, τα φύλλα του οποίου καιόμενα στα χέρια του εξαγριωμένου λαού του Κέντρου, του πραγματικού Κέντρου του Γέρου της Δημοκρατίας, φώτισαν τις άγριες νύχτες της Αποστασίας, με την οποία το Συγκρότημα του εκλιπόντος έπαιξε τρελή μπάλα. Στόχος αυτή τη φορά ο Διονύσης Καραχάλιος, νέος Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος στη Νέα Δημοκρατία.
    «ΤΑ ΝΕΑ» βέβαια ποτέ δεν ήσαν απόντα από όλες τις μεγάλες στιγμές της πρόσφατης Ιστορίας του τόπου. Στήριξαν τον Σημίτη στα Ίμια και στους S 300, «ξεσκίστηκαν» υπέρ του ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν, έδωσαν τα ρέστα τους στην υπόθεση Οτσαλάν, προμοτάρανε τον Βενιζέλο και μόνο αφίσες δεν κολλήσανε υπέρ της Ντόρας. Από τα αποτελέσματα που έφεραν τα πουλέν τους είναι πια φανερό ότι η επιρροή τους ξεφτίζει και ότι τα φύκια τους δεν περνάνε πια για μεταξωτές κορδέλες.
    Ο «Μικρο-πολιτικός», με τίτλο «Δεξιά, πιο δεξιά» λέει περίπου ότι ο Διονύσης Καραχάλιος είναι δικηγόρος, άνθρωπος του Σαμαρά επί δεκαετίες, ότι προέρχεται από την ΟΝΝΕΔ, ότι προσχώρησε από τους πρώτους στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, ότι διετέλεσε αντιπρόεδρος του εθνικοπατριωτικού «ΔΙΚΤΥΟΥ 21», μέχρι εδώ σωστά κι ότι «έκτοτε ούτε αυτός ξανάδε τη Ρηγίλλης, ούτε η Ρηγίλλης τον ίδιο. Το 1990, επί κυβέρνησης Ζολώτα, είχε κάνει ένα ολιγόμηνο πέρασμα από τη Νομαρχία Ροδόπης». Ακολουθούν διάφορες «τσαχπινιές» με την γνωστή πρόθεση και κατάληξη, να τον εμφανίσουν ως «πολύ δεξιό», ρε παιδί μου, για τα γούστα τους και ότι του ταιριάζει πιο πολύ ο … Καρατζαφέρης, παρά η Ν.Δ. Το ωραίο είναι ότι ο τύπος που το γράφει χρησιμοποιεί το «εθνικοπατριωτικό» απαξιωτικά και ενοχλείται από την ύπαρξη …δεξιών στη Ν.Δ.!
    Λοιπόν, διαβάστε παρακάτω, για να δείτε πόσο χαμένο μπορεί να πηγαίνει το 1,30 Ευρώ που τυχόν δώσατε για «ΤΑ ΝΕΑ», αντί να μπείτε τζάμπα στο ANTINEWS και τι μούφα είναι η καθεστωτική σκυφτή δημοσιογραφία.
    Καταρχήν ο Διονύσης Καραχάλιος, αδελφικός φίλος και συναγωνιστής πολλά χρόνια, είναι μάχιμος δικηγόρος, ζει από τη δουλειά του. Ναι, είναι γέννημα θρέμμα της ΟΝΝΕΔ, χρόνια πιστός στον Αντώνη κι ήταν όχι μόνο Αντιπρόεδρος στο ΔΙΚΤΥΟ 21 αλλά και ο έτερος δικηγόρος που μαζί κάναμε δικαστικώς και όχι μόνο τα αποκαλυπτήρια σε διάφορες δημοσιογραφικές θεραπαινίδες των συγκοινωνούντων δοχείων: σημίτειο σύστημα – Οικογένεια – κολωνακιώτικη «αριστερά» (Αλέκα, πόσο δίκιο έχετε για δαύτους!). Έχουμε ΦΕΚ, υπεύθυνες δηλώσεις κι άλλα πολλά. Αναζητείστε τα διαδικτυακώς και διασκεδάστε. Αναζητείστε και τα άρθρα του Διονύση, όπου θα δείτε συγκροτημένη πατριωτική και δημοκρατική σκέψη. Διαβάστε τι πραγματικά έχει γράψει και μετά στείλτε στο συγκρότημα τα «συχαρίκια» και την άποψη σας για τις μαϊμουδιές σε βάρος της αλήθειας.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
    Το «ολιγόμηνο πέρασμα» του από την Νομαρχία Ροδόπης ήταν τρεισήμισι (3,5) χρόνια, ψευταράκο «Μικρο-πολιτικέ», στην διάρκεια των οποίων άλλαξε τον αδόξαστο στο μηχανισμό του Προξενείου και λειτούργησε ως Νομάρχης του Ελληνικού Κράτους, κι όχι ως γλείφτης των κεμαλικών και νυν ισλαμοφασιστών σκυλιών που ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ καταρχήν την ίδια τη μειονότητα και εργάζονται αποσχιστικά σε βάρος της Πατρίδας.
    Ο Διονύσης είναι ένας μειλίχιος άνθρωπος, από καλή οικογένεια, με λαμπρές σπουδές στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δεν θα διακρίνεις πάνω του θυμό κι ούτε μπορείς να τον φανταστείς σκληρό, εκτός, εκτός εάν, φίλτατοι, του θίξεις την Πανάθα ή διανοηθεί κανένα τσανάκι να θίξει την Πατρίδα και τα συμφέροντα της κι ο Διονύσης είναι στα πέριξ. Έτσι πρέπει να είναι οι Δημόσιοι Λειτουργοί, μαντρόσκυλα του δημοσίου συμφέροντος κι όχι σκυλάκια στους καναπέδες των ξένων και της διαπλοκής.
    Επί Νομαρχίας Καραχάλιου μοιράστηκαν στα μειονοτικά σχολεία για πρώτη φορά καινούργια και ωραία σχολικά βιβλία της τουρκικής, χωρίς ανθελληνική και φασιστική προπαγάνδα. Όπως αντιλαμβάνεστε, όλος ο μηχανισμός του μακριού χεριού της γείτονος στην Θράκη χοροπήδηξε. Φωνασκίες, απειλές στους δασκάλους να μην τα διδάξουν και τα γνωστά παλαιοναζιστικά του κεμαλισμού. Ο Διονύσης τ’ αντιμετώπισε όλ’ αυτά και την γενικότερη δράση των εμμίσθων του Προξενείου με αποφασιστικότητα κι αποτελεσματικότητα κι ήταν η πρώτη φορά που τα θύματα του παρακρατικού και ξενοκίνητου αυτού μηχανισμού, οι Πομάκοι, οι αθίγγανοι και οι νομιμόφρονες τουρκογενείς, αναθάρρησαν, είδαν ότι δεν ήταν απροστάτευτοι κι ότι υπήρχε εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας στον οποίο μπορούσαν να στηρίζονται.
    Όταν ο Διονύσης παραιτήθηκε από Νομάρχης διαφωνώντας με τις μητσοτάκιες στροφές στην εξωτερική πολιτική οι τούρκικες εφημερίδες, τα όργανα του κεμαλικού φασισμού, πανηγύριζαν. Τα ‘χω δει με τα μάτια μου. Σήμερα ίσως λυπούνται, όπως κι ο ψευταράκος «Μικρο-πολιτικός». Συγγένειες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ,ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΖΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ.
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ...ΑΝΕΞΟΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά