Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ

Ούτε και αυτοί ξέρουν τι θα μας ξημερώσει
Σε ό,τι με αφορά αναθεματίζω την ώρα και τη στιγμή που είχα τη φαεινή έμπνευση να ρωτήσω τον Γιώργο πέρσι στη ΔΕΘ ότι «αυτά που υπόσχεσαι, πώς θα τα υλοποιήσεις; Με τι λεφτά;», κι εκείνος μου απάντησε με το επιγραμματικό, που θα με κυνηγάει μια ζωή, όπως κι εκείνον βέβαια, «λεφτά υπάρχουν». Τώρα που αποδεικνύεται ότι όχι λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά ούτε σάλιο, όπως είπε κι ο «μέσα- έξω από την κυβέρνηση» Ανδρέας Λοβέρδος (το μέσαέξω έχει να κάνει με τη συνεχή φημολογία ότι παραιτείται), αναρωτιέμαι τι θα γίνει. Διότι εντάξει, θα τα πάρουμε τα λεφτά. Αλλά μετά; Πόσο θα μας κοστίσουν τα λεφτά που θα μας δώσουν; Αναρωτιέμαι, γιατί δεν ξέρω. Και γιατί κανείς δεν μου λέει. Το κακό είναι ότι δεν μου λένε, όχι γιατί έχουν κάτι μαζί μου, αλλά γιατί ούτε και αυτοί ξέρουν. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο τραγικό να μην ξέρουν αυτοί που θα έπρεπε να ξέρουν. Ως εκ τούτου κι επειδή δεν θέλω να κάνω ό,τι και διάφοροι παντογνώστες συνάδελφοί μου της γνωστής συνομοταξίας είμαι σεισμολόγος, καρδιολόγος, ηφαιστειολόγος, πιλότος, χειρουργός, οικονομολόγος, συγκοινωνιολόγος και πολλές ακόμη συναρπαστικές ιδιότητες και εμπειρίες, προτιμώ να σιωπήσω. Μη σου πω και να το βουλώσω!




Η Ν.Δ. έπεσε στο ποσοστό του ΦΠΑ
Δεν έχουν καταλάβει επίσης τίποτε και όσοι πιστεύουν ότι αν συμβεί το κακό (κατάρρευση, πτώχευση κ.λπ.), θα υπάρξουν κάποιοι που θα τη γλιτώσουν. Οτι θα καταστραφεί, ας πούμε, ο Γιώργος και η κυβέρνησή του, αλλά θα διασωθούν αυτοί ως αμέτοχοι. Κούνια που τους κούναγε. Θα σαρωθούν επίσης. Ηδη, το δείξανε οι πρώτες δημοσκοπήσεις. Στο 3% είναι το φολκλόρ κόμμα του Αλέξη- και δεν είναι αυτός ο πάτος. Κι όσο για το ΚΚΕ, μπορεί να παρουσιάζει μια ελαφρά άνοδο, αλλά μόλις καταλάβει ο κόσμος τι ζημιά κάνει αυτή η επαγγελματική επαναστατικότητα, θα ψάχνονται στον Περισσό. Κι όσο για το κόμμα του ΦΠΑ (τη Νέα Δημοκρατία δηλαδή, που το ποσοστό της είναι αυτή την ώρα στο ύψος του ΦΠΑ), έτσι όπως πάει υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του προέδρου Αντώνη, σύντομα θα φτάσει στο ύψος του... προηγούμενου ΦΠΑ. Στο 19% αν θυμάστε. Σε νοιάζει, θα μου πεις; Δεν θα βάλω τα κλάματα φυσικά, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ άκριτα το θεώρημα ότι «άσε μωρέ τον Γιώργο να καταστραφεί, πού θα πάνε οι Πασόκοι, σε μας θα ΄ρθουν»! Αμ, δε. 



Χτύπησαν τον καπιταλισμό!
Παράδειγμα πρόσφατο και αποκαλυπτικό: η μεγαλοφυής κίνηση του ΚΚΕ να ενεργοποιήσει τους ΠΑΜίτες υπηρεσίας την περασμένη Δευτέρα με εντολή να «συλλάβουν» ομήρους 950 τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου «Ζενίθ», αποτέλεσε ένα βαρύ χτύπημα στον καπιταλισμό και τα ντόπια και ξένα τσιράκια του! Η ναυτιλιακή εταιρεία που το διαχειρίζεται, ανακοίνωσε ότι διακόπτει τα δρομολόγιά της προς την Ελλάδα κι αυτό σημαίνει, προσέξτε παρακαλώ, τις εξής επιπτώσεις για τον καπιταλισμό και την πλουτοκρατία: απώλεια 60.000

(κονομημένων) τουριστών ετησίως που αφήνουν 10 εκατομμύρια ευρώ συνάλλαγμα και παράλληλα απώλεια 400 θέσεων εργασίας. Η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να αναφωνήσει ένα μεγάλο «εύγε» στην ηγεσία του ΚΚΕ, την Αλέκα, το Πολιτικό Γραφείο, την Κεντρική Επιτροπή και στον σύντροφο... Τσιμπόγλου (είναι ο επικεφαλής των ΠΑΜιτών υπηρεσίας, που κατά το... αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» την άλλη μέρα, η ομιλία του μετά ντουντούκας κατά του καπιταλισμού προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στους τουρίστες!), που τσαλάκωσαν τον καπιταλισμό και τους πάτρωνές του! 

Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά