Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Πώς θα φύγει ο Παπανδρέου...

ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ και πολιτικοί της ανανεωτικής Αριστεράς υπήρξαν σημεία αναφοράς για τη διεισδυτική δημοκρατική τους σκέψη, την κοσμοπολίτικη κουλτούρα και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό τους, με κριτική στάση.

Σήμερα ένας πρώην και ένας νυν επικεφαλής από τον ίδιο υποτίθεται- χώρο διαγωνίζονται στα ντεσιμπέλ ανεύθυνων κραυγών: ο κ. Τσίπρας προφήτευσε ότι «θα φύγει νύχτα ο Παπανδρέου». Ο κ. Αλαβάνος δεν διευκρίνισε την ώρα, αλλά προέβλεψε ότι «θα φύγει με ελικόπτερο ο Πρωθυπουργός». Κι αν δεν αρκεί αυτή η απόλαυση πολιτικού (!) λόγου, προσθέστε την εκτός ορίων «πρόκληση» του κ. Αλαβάνου προς τον Πρωθυπουργό «να φωνάξει τους συνταγματάρχες» αν δεν μπορεί να εφαρμόσει την πολλαπλότητα των επιλογών στον κοινοβουλευτισμό!

Πόσο λείπει μια απάντηση και στους δύο από τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη. 

Κ.Ρεσβάνης-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Σχετικα με την αναπαλαίωση της οικια του κυριου Τσοχατζοπουλου το 2002 στην οδο Διονυσιου Αεροπ.Το 2002 η ARCON κατασκευαστικη αναπαλαίωσε την οικια και ολοι τοτε γνωριζαμε οτι η οικια ανηκει στον Ακη Τσοχατζοπουλο . Ο προϋπολογισμος του εργου ξεκινησε με 600.000,00 € , να αναφερω χαρακτηριστικα καποια υλικα (jaccuzi μπανιερα με τιμη 60.000,00€) επενδυση στις κολωνες με Blue Marble Αργεντινης (μοναδικο κομματι στον κοσμο)...

    κοστους 3.000,00€ ανα τ.μ. και πολλα αλλα τρελλα πραγματα για εναν "σοσιαλιστή"...
    Τελικα ο προΥπολογισμος της ανακαινησης τοτε υπερεβη το 1.500.000,00€ . Τα ξερω πολυ καλα τα πραγματα... λογω ARCON. Ψαχτε και αλλο ακινητο του Ακη με γραφεια (κτιριο γραφειων) στην οδο Κεφαλληνιας στην Κυψελη ιδιοκτησιας του Ακη που το εκανε ανακαινηση παλι η εταιρια μας (ARCON) το 2002 παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά