Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Για ποιον χτυπά η καμπάνα ;

Από το αυριανό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
και με φώτο για να μη μπερδευτούμε...

2 σχόλια:

  1. Να δείτε ότι για τον Μαντέλη δεν θα γράφει ούτε μία λέξει!!!
    Αυτό είναι η "στρατευμένη λογοτεχνία" με κύριο εκφραστεί το εθνικό δημοσιογραφικό λαμόγιο των 5εκατομυρίων €!!!
    Κατά τα άλλα και η αναδημοσίευση άρθρων και κειμένων διαφόρων "φυλλάδων" καταρίπτει την συνθηματολογία "δημοσιογράφος είσαι και φαίνεσαι, εγώ είμαι bloger" και θεωρώ ατυχής την τοποθέτηση στην αριστερή στήλη -του blog- του T-shirt που αναγράφει το παραπάνω σύνθημα!!!
    Όταν βλέπουμε συχνά -μάλιστα- αναρτήσεις των ναυαρχήδων του συγκροτήματος Λαμπράκη και της 5ης φάλαγγας της κεντροδεξιάς της "καθημερινής", αρκετές φορές και ολίγο από Μπόμπολα και "λαμογίου", καθώς επίσης από το "καρφί" του κ. Κουρτάκη πλέον... H αναπαραγωγή δημοσιογραφίας συμφωνώ ότι είναι απέναντι στην δεοντολογία του πραγματικού bloging, αυτό πιστεύουν και οι περισσότεροι blogers κυρίως δε τα μεγαλύτερα και καλύτερα blog!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε aliea.
    Το Τ-shirt είναι για να τονίσει την διαφορά από μερικά blogs δημοσιογράφων για τους οποίους δεν τρέφω καμιά εκτίμηση γιατί εκτελούν εντολές .
    Επίσης δεν εκτιμώ αυτά που έχουν διαφημίσεις, οι δικές μου είναι όλες αφιλοκερδώς και αναφέρονται στη αγορά του χωριού μας.
    Όπως θα γνωρίζεις οι αναρτήσεις που με εκφράζουν είναι αυτές που φέρουν την υπογραφή μου.
    Οι υπόλοιπες είναι από εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας ,αν υπάρχει ένα καλό θέμα αδιαφορώ για την ιδεολογία της εφημερίδας(βλέπε σήμερα την ανάρτηση για τον στρατό που είναι από τον ελεύθερο τύπο).
    Και το troktiko είναι το πρώτο blog αλλά ο Γκόλιας παλιός φίλος του Μάκη εκτελεί και συμβόλαια ....
    Επειδή είσαι από τους τακτικούς αναγνώστες στείλε τους προβληματισμούς σου και εκεί θα με κρίνεις αν το δημοσιεύσω ή όχι.
    Τώρα για τον Μαντέλη μου αρέσει πως τώρα όλοι μας κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε τη πυρίτιδα ακόμη και τα μέλη της εξεταστικής.Προσωπικά εμένα αυτά δεν με ακουμπάνε όσα ονόματα και να βγούνε και από κάθε κόμμα , σε μια σάπια κοινωνία όπως η σημερινή όλοι μας έχουμε βάλει ένα λιθαράκι για τη κατάντια της...εμείς τους ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά