Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για τα επεισόδια του Σαββάτου



Λαμία 31-05-2010



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι γεγονός ότι για τα θλιβερά επεισόδια, που έγιναν στη πόλη μας το Σάββατο και μετά τις δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις των πολιτικά υπευθύνων , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ .
Είναι απόλυτα δικαιολογημένη λοιπόν η αγανάκτηση των πολιτών , όπου σε πολλές περιπτώσεις κινδύνεψαν και οι ίδιοι , η αγανάκτηση των καταστηματαρχών , που είδαν το βιος τους είτε να καίγεται , είτε να καταστρέφετε από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και τακτική των «χούλιγκαν», που δήθεν ήρθανε για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Όλοι περιμέναμε ότι οι εκλεγμένοι θεσμικοί παράγοντες θα αναλάμβαναν το μερίδιο της πολιτικής τους ευθύνης και ταυτόχρονα θα δρομολογούσαν τις αποζημιώσεις , που πρέπει να δοθούν σε αυτούς που επλήγησαν.
Για μας , για το ΠΑΣΟΚ , για τους πολίτες της Λαμίας , πολιτικά υπεύθυνος είναι ο Δήμος Λαμίας , ο οποίος δεν ενημέρωσε και δεν διασφάλισε ως όφειλε τις προϋποθέσεις της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων , με τα αποτελέσματα που γνωρίζουμε όλοι μας σήμερα και βέβαια το να προσπαθεί να μεταφέρει αλλού τις ευθύνες , δεν περιποιεί τιμή για τη Δημοτική αρχή .
Εκείνο που έχει σημασία για μας ως ΠΑΣΟΚ , είναι ότι επιτέλους όλο το Δημοτικό Συμβούλιο , θα πρέπει με καθαρές κουβέντες να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί , διότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μετατρέπει τους πολίτες της Λαμίας σε φοβικούς πολίτες.
Στην ανικανότητα δεν υπάρχει σιωπή.




Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας .

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά