Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ανάστατοι οι κάτοικοι στις Ράχες από τις συνεχείς κλοπές και διαρρήξεις

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στις Ράχες και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας από τα τελευταία απανωτά κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων.

Χθες μέρα μεσημέρι στις Ράχες μπήκαν σε δυο σπίτια.

Από το ένα, στις 12.45 το μεσημέρι, αφαίρεσαν λίρες, χρήματα, χρυσαφικά κ.α. Οι ιδιοκτήτες εκείνη την ώρα είχαν πάει για μπάνιο.
Στη δεύτερη περίπτωση, ο δράστης έγινε αντιληπτός, ενώ είχε μπει στο σπίτι, από την κόρη του ιδιοκτήτη, την τελευταία στιγμή, που έβγαινε από το σαλόνι.
Δυο μέρες πριν στις Ράχες είχαμε άλλες δυο κλοπές. Ο κόσμος κυριολεκτικά είναι ανάστατος, ζητά καλύτερη αστυνόμευση και πιο έντονη την παρουσία των αστυνομικών στα χωριά.

Ακόμη εκφράζουν την αγανάκτησή τους και την απορία τους, για το πως είναι δυνατόν να ζουν στην περιοχή τόσοι άνεργοι αλλοδαποί.

Χαρακτηριστική είναι η φράση κατοίκου που μας είπε:" Έχουν έρθει όλες οι φυλές, δουλειές δεν υπάρχουν αυτή την εποχή ειδικά, και όλοι κάνουν βόλτες άνεργοι. Που τα βρίσκουν τα λεφτά?"

Το φαινόμενο βέβαια αφορά όλη τη Φθιώτιδα, αφού καθημερινά έχουμε κλοπές και διαρρήξεις, που άλλες αναφέρονται και καταγράφονται και άλλες όχι.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν εφαρμοστεί ο "Καλλικράτης" και στην Αστυνομία!!!
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να μας έδινε η Αστυνομία κάθε μήνα συγκεντρωτικά στοιχεία για κλοπές και διαρρήξεις στο Νομό, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

www.lamiareport.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ (ΠΡΟΒΑΤΟ, ΚΟΤΑ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ. ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΚΛΠ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΥΥ ΧΟΝΤΡΟ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ. ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ), ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΧ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ, ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ), ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΝΝ. (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ...)

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΡΑΤΟΣ". Ο ΚΕΝΕΝΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: "ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΑΠ' Ο,ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΛΟΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΑΣΤΝΥΟΜΕΥΣΗΣ !!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά