Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Τι άλλο θα ακούσουμε


Γελάσανε και τα τσιμέντα με τη δήλωση του φωστήρα της νέας Ν.Δ


«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως όλα τα στελέχη θα πρέπει να στρατευτούν στις κεντρικές επιλογές που έχει κάνει το κόμμα μέσα από τις διαδικασίες που επέλεξε.। Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του. Νομίζω ότι το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο το προηγούμενο διάστημα. Τα κόμματα δεν είναι φιλολογικές λέσχες που ανταλλάσσουν απόψεις και ο καθένας στο τέλος κάνει ότι θέλει», σημείωσε στον Flash o k. Χαρακόπουλος.


1.Ποιες είναι ακριβώς οι διαδικασίες που επέλεξε κ.Χαρακόπουλε;Η θεία φώτιση του προέδρου της που μοιράζει χρίσματα και στηρίξεις όπου εκείνος κρίνει σωστό;Θα θέλαμε να γνωρίζουμε που ρωτήθηκε η τοπική κοινωνία για τους υποψηφίους της Ν.Δ.Θα θέλαμε να βλέπαμε τι πρότεινε η κάθε ΝΟΔΕ έστω και τυπικά όπως για τα μάτια γινόταν επί Καραμανλή.

2.Ποιο ακριβώς είναι το ξεκάθαρο μήνυμα;Oι διαγραφές σε όποιον δεν στηρίζει οτιδήποτε λέει η ηγεσία της Ν.Δ και η απαγόρευση να εκφράζεις όχι τη διαφωνία σου αλλά απλά και μόνο τη γνώμη σου.

3.Σίγουρα η Ν.Δ δεν είναι φιλολογική λέσχη αφού έχει μετατραπεί σε κόμμα φερεφώνων, σε κόμμα δίχως προβληματισμούς χωρίς διάλογο και διαφωνία ούτε στα κομματικά όργανα αφού όποιος διαφωνεί σκάβει το λάκκο της Ν.Δ και συμμετέχει στο σχέδιο εξόντωσης της κεντροδεξιάς που έχει εξυφάνει η Μπακογιάννη και ο Καρατζαφέρης.Ακόμη και εκείνοι που στήριξαν Σαμαρά στέκονται σιωπηλοί σε άστοχες κινήσεις(βλ.Κικίλιας) μην τυχόν και τους διαγράψουν σαν κρυφοντορικούς.

Η βουβαμάρα πάει σύννεφο και ο πρόεδρος απλά διαφωνεί με το μνημόνιο και δίνει χρίσματα χρησιμοποιώντας το ένστικτο του αδιαφορώντας και για το γραμματέα του και τον αντιπρόεδρο του(όχι ότι αυτοί τα κάνουν καλά απλά θα υποστούν κριτική για επιλογές που επιβλήθηκαν από το παλάτι του προέδρου χωρίς να ερωτηθούν)
Κύριε Χαρακόπουλε σοβαρευτείτε και πείτε την αλήθεια.
Πείτε στον κόσμο πως κόμμα δεν υπάρχει!!!Υπάρχει μόνο η ενός ανδρός αρχή και το παλάτι του προέδρου που διοικεί το νεοκλασσικό σήμερα και το saturn σε λίγες μέρες. 
dexihalf.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά