Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο πάτος

Μετά την φιλότιμη προσπάθεια του ομίλου Αλαφούζου να πείσει του Έλληνες πολίτες ότι ουδεμία ζημιά υπέστη το ελληνικό δημόσιο από τις ιερές μπίζνες της μονής Βατοπεδιου, κάμπιες τις κυβέρνησης Καραμανλής άρχισαν να τρώνε πάλι φυλλαράκι δημοσιότητας.

Ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα του πρώην καταλληλότερου πρωθυπουργού, ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας Θοδωρής Ρουσόπουλος έβγαλε το σεντόνι στο μπαλκόνι για να αποδείξει στον ελληνικό λαό ότι είναι ποτισμένο με το αίμα της παρθενίας του.


Συγκεκριμένα με επιστολή προς την εξεταστική επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση λέγοντας ότι επισκεπτόταν το μοναστήρι για να φάει φασολάδα αλάδωτη από τα χεράκια του μοναχού Αρσενίου.


Στην επιστολή που συνέταξε ο διάσημος πολιτικός μας χρησιμοποιεί εκπληκτικά όμορφες λέξεις όπως «ακριτομυθίες», «φληναφήματα», «αορίστως, ασαφώς, αβασίμως και αναποδείκτως» προσδοκώντας ευφυώς να δυσκολέψει τις μεσημεριανατζούδες που θα ασχοληθούν με την υπόθεση του.


Χαρακτηρίζει «παντελώς αβάσιμους» τους ισχυρισμούς περί πιθανής στοιχειοθέτησης εμπλοκής ή ευθύνης του και προσθέτει ότι μπορεί να προσκομίσει στην επιτροπή απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του με τον Θεό για να πειστούν οι «άπιστοι Θωμαδες» για την αγιότητα του.


Το συμπέρασμα Ρουσόπουλου είναι ότι τον ζηλεύουν όλες οι λούλες της πολιτικής ζωής του τόπου γιατί καλοπαντρεύτηκε(?)και έγινε ζάμπλουτος μέσα σε μια πενταετία και όλα αυτά τα κατάφερε σηκώνοντας μόνο το αριστερό φρύδι όταν μιλούσε δημοσίως.


Ενημέρωσε την εξεταστική επιτροπή ότι ευχαρίστως θα την έφτυνε στα μούτρα αλλά έχει κάνει λεύκανση στα δοντάκια του και του πονάν τα ούλα.


Κλίνοντας την επιστολή του ο κύριος Ρουσόπουλος δήλωσε πεπεισμένος ότι οι δέκα πληγές του Φαράω θα πλήξουν τη πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου που τόλμησε να τα βάλει μαζί του. Ωστόσο φαίνεται να γνωρίζει, ότι στην ελεύθερη πτώση που έθεσε εαυτόν ένα είναι το τέρμα: ο πάτος. 

mementumvivere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά