Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Έλεγχος στον Νικήτα για τους παράνομους

Λαβράκι νόμισε ότι ανακάλυψε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χρ. Ζώης όταν κατήγγειλε το υπουργείο Εσωτερικών ότι δεν διασφαλίζει επαρκώς το «ανόθευτο των εκλογών» επειδή αποκαλύφθηκε ότι κάποιοι Πολωνοί, Βούλγαροι και Ρουμάνοι που θα ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων δηλώνουν ανύπαρκτες διευθύνσεις.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης «υπενθύμισε» στον κ. Ζώη ότι υπήρξε υφυπουργός Εσωτερικών και άρα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αφενός υπεύθυνοι για τον έλεγχο των δικαιολογητικών των ψηφοφόρων είναι οι δήμοι και αφετέρου ότι η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Πολωνία ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ενωση και οι πολίτες τους δεν ψηφίζουν στην Ελλάδα ως «μετανάστες» αλλά ως «υπήκοοι της ΕΕ».

Ωστόσο ο κ. Ραγκούσης δεν μπόρεσε να αποφύγει και ένα «προεκλογικό καρφάκι» στον κ. Ν. Κακλαμάνη , αφού στέλνει σήμερα το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για έλεγχο στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων που είναι αρμόδιες για τον έλεγχο των συγκεκριμένων δικαιολογητικών.

ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά