Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η προσαρμογή

«Εμείς ως κόμμα μιλάμε πολύ καθαρά για τον σοσιαλισμό, με πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι βάζουμε να συμφωνήσουν οι σύμμαχοι σε αυτά τα θέματα. Βεβαίως, σε μια εκλογική μάχη κάνεις και μια προσαρμογή. Δεν μπορείς να κάνεις ανάλυση. Λες τον στόχο σου, αλλά δεν είναι δυνατόν να κάνεις ανάλυση. Σε μια εκλογική μάχη, δεν μπορείς να κάνεις πλήρη ανάλυση πώς θα λειτουργεί η Λαϊκή Οικονομία, γιατί τα υλικά έχουν και ένα είδος συνθηματολογίας». (Συνέντευξη Αλέκας Παπαρήγα, 26/10/2010.)
Πολύ σωστά το λέει η κ. Παπαρήγα! Λαμβανομένου υπ’ όψιν μάλιστα ότι σε μια εκλογική μάχη αγωνίζεσαι να προσελκύσεις νέες ψήφους, αν κάτσεις να εξηγήσεις τι σημαίνει «Λαϊκή Οικονομία» και με ποια μέσα φθάνεις σε αυτή, διακινδυνεύεις να χάσεις και τις ψήφους που έχεις...
Σ.Κασιμάτης-Καθημερινή

2 σχόλια:

  1. APO TO 1917 LENE TA IDIA PRAGMATA. TA PANTA ALLAJAN EKTOS APO TO PALAIOLITHIKO FASISTIKO KKE. TI ALLO NA PEIS. AYTOI JOUNE APLA STON KOSMO TOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ! ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1917 ; ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ... ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΑΞΕΙ ! ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΥΤΗΣ ! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά