Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Φτάνει πια !

Έλαβα σήμερα  ένα e-mail  που το περιεχόμενό του δείχνει  οργή και αγωνία για τα τελευταία κρούσματα κλοπών στο χωριό μας.
Τον φίλο αναγνώστη τον δικαιολογώ πλήρως.
Δεν υπάρχει μέρα  που να μην έχουμε και από ένα περιστατικό, όλοι μας  το αναφέρουμε στη παρέα στις καφετέριες  περιμένοντας μοιρολατρικά τη σειρά μας.
Όταν ξεκίνησε το φαινόμενο αν θυμάστε είχα προτείνει να συναντηθούμε όλοι οι υποψήφιοι των συνδυασμών για να κάνουμε συντονισμένες παραστάσεις στα αρμόδια όργανα .Αποδείχτηκε ότι κυνηγούσα ανεμόμυλους.
Δυστυχώς ,το κυνήγι των σταυρών αποδείχτηκε ισχυρότερο κίνητρο.
Φρονώ ότι η παρουσία της Αστυνομίας νυχθημερόν   με καθημερινούς  ελέγχους των μεταναστών θα φέρει αποτελέσματα .Μιας Αστυνομίας όμως που δεν θα κάνει τα "στραβά μάτια" σε λαθρομετανάστες που για ευνόητους λόγους τους χρησιμοποιούμε στις δουλειές μας στα χωράφια μας ή τους δείχνουμε  ιδιαίτερη μεταχείριση για συλλογή πληροφοριών.Ένας που προδίδει τους συμπατριώτες του εύκολα θα παρανομήσει εναντίον αυτών που νιώθει  ως ξένους και ας έχει ευεργετηθεί.
Η στελέχωση του Αστυνομικού τμήματος με μόνιμο προσωπικό, τώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ.
Η θέση μου αυτή έχει δοθεί ως υποψήφιος σύμβουλος, στην υποψήφια Δήμαρχο Αλέκα Καραγεώργου-Σχορετσανίτη , έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του συνδυασμού και θα παλέψω για την υλοποίησή του.




3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ mails ΕΔΩ:

    press@astynomia.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ, ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

    ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ 7% ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 93%. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΟΧΙ. ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 7% ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ 2-3 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ;

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ Ή ΟΧΙ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ Ε-ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ;;;)ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
    Χρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά