Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τελικό:Οι έδρες σε Περιφέρεια και Δήμους



Μετακομίζει στην Εύβοια ο Θανάσης Χειμάρας. Εκλέγεται η Ελένη Μακρή. Εκλέγεται ο Θωμάς Τουσιάδης στη Φθιώτιδα. 9 οι έδρες τελικά του Κλ.Περγαντά στη Φθιώτιδα.


Τα πάνω κάτω έρχονται σε ότι αφορά την κατανομή των εδρών για το ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας αφού τελικά υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις σε οριακό επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε χθες το βράδυ το Πρωτοδικείο της Λαμίας τα συγκεκριμένα αποτελέσματα έχουν ουσιαστικές αλλαγές σε ότι αφορά την Φθιώτιδα.

Είναι χαρακτηριστικό σε ότι αφορά τον συνδυασμό του κ. Χειμάρα οι ανακατανομές μεταξύ του κ. Παπανδρέου και οι διαφορές σε ψήφους έχουν επιβάλλει ένα διαφορετικό τοπίο. Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο, η
Φθιώτιδα δείχνει να βγαίνει διπλά κερδισμένη, γιατί παίρνει έδρα στην Φθιώτιδα το Ανεξάρτητο Μέτωπο του Νίκου Παπανδρέου, την οποία κερδίζει ο Θωμάς Τουσιάδης.
Ετσι ο συνδυασμός του κ. Χειμάρα παίρνει μία επιπλέον έδρα στην Εύβοια με συνέπεια ο κ. Χειμάρας να εκλέγεται στην Εύβοια, αποδεσμεύοντας μία θέση στην Φθιώτιδα, την οποία καταλαμβάνει η κα Μακρή. Όλο αυτό το σκηνικό όμως με τις ανακατανομές επιδρά στον συνδυασμό του κ.Περγαντά ο οποίος σε ότι αφορά την Φθιώτιδα τελικά εκλέγει 9 έδρες και όχι 10, όπως προέκυπτε με τα πρώτα αποτελέσματα με βάση εκείνα τα οποία είχαν δοθεί από το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα ο κ. Περγαντάς στηνΦθιώτιδα εκλέγει 9 περιφερειακούς συμβούλους, στους οποίους θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ο κ. Χειμάρας στην Φθιώτιδα εκλέγει 4 περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι είναι ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος, ο κ. Περικλής Καραΐσκος, ο κ. Δημήτρης Αργυρίου και η κα Ελένη Μακρή, αφού ο ίδιος ο κ.Χειμάρας σαν περιφερειακός σύμβουλος και αρχηγός συνδυασμού μεταφέρεται στην Εύβοια.
Τέλος στην Φθιώτιδα εκλέγουν από μία έδρα ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης του κ. Μαρίνου όπου εκλέγεται ο κ. Χρονάς και ο συνδυασμός Ανεξάρτητο Μέτωπο του κ. Νίκου Παπανδρέου όπου εκλέγεται ο κ. Θωμάς Τουσιάδης.

Στην Φωκίδα, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, τα ποσοστά διαμορφώνονται έτσι όπως είχαμε προβλέψει, όπου εκλέγει 3 ο κ. Περγαντάς και 1 έδρα ο κ. Χειμάρας.

Στην Ευρυτανία, οι κατανομές προκύπτουν έτσι όπως είχαμε προσδιορίσει και ο κ. Περγαντάς κερδίζει δύο έδρες και μία έδρα ο κ. Χειμάρας.

Σε ότι αφορά την Βοιωτία υπάρχουν μεταβολές σε ότι αφορά την μία έδρα του κ. Χειμάρα που πλέον μετακομίζει στον κ. Περγαντά. Ετσι λοιπόν για το Νομό της Βοιωτίας ο κ.Περγαντάς έχει 7 έδρες, ο κ. Χειμάρας έχει 2, ο κ. Μαρίνος κερδίζει 1 έδρα, όπως επίσης έδρα στο Νομό της Βοιωτίας κερδίζει και η κα Σπανούδη.

Τέλος σε ότι αφορά την Εύβοια, ο κ. Περγαντάς διατηρεί τις 10 έδρες, ο κ. Χειμάρας ενισχύεται με μία έδρα μετά την μετακίνηση της έδρας του κ. Παπανδρέου από την Εύβοια στην
Φθιώτιδα, ο κ.Μαρίνος διατηρεί μία έδρα στην Εύβοια όπως επίσης από μία έδρα διατηρούν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Στουπής.

Ετσι συνολικά ο κ. Περγαντάς κερδίζει 10 έδρες στην Εύβοια, 9 στηνΦθιώτιδα, 7 στην Βοιωτία, 3 στην Φωκίδα και 2 στην Ευρυτανία.
Ο κ. Χειμάρας κερδίζει 5 στην Εύβοια, 4 στην Φθιώτιδα, 2 στην Βοιωτία και από 1 σε Ευρυτανία και Φωκίδα.
Ο κ. Μαρίνος παίρνει από 1 έδρα σε Εύβοια, Βοιωτία και Φθιώτιδα.
Οκ. Παπανδρέου παίρνει από 1 έδρα σε Εύβοια και Φθιώτιδα.
Ο κ. Στουπής παίρνει 1 έδρα στην Εύβοια και η κα Σπανούδη επίσης μία έδρα στην Βοιωτία.
Ετσι διαμορφώνεται το παζλ ενώ αναμένεται με την δημοσίευση της απόφασης, σήμερα ή το αργότερο αύριο, να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με αυτούς που καταλαμβάνουν τις έδρες. Θα πρέπει τέλος να υπογραμμίσουμε ότι η αναμόρφωση της κατανομής σε σύγκριση με όσα είχαμε προσδιορίσει αμέσως μετά τις εκλογές προκύπτει κυρίως από δύο παράγοντες. Το πρώτο είναι η ορθή καταμέτρηση ψήφων μιας και υπήρχαν αποκλίσεις ανάμεσα σε εκείνα που πήγαν στο υπουργείο Εσωτερικών και εκείνα που μετρά η δικαιοσύνη, με βάση βέβαια και τις ενδιάμεσες διορθώσεις που έγιναν και το δεύτερο έχει σχέση με την κατανομή των εδρών του Ανεξάρτητου Μετώπου του κ. Παπανδρέου. Κάτω
από αυτό το πρίσμα τα νέα δεδομένα χαμογελούν κυρίως προς την πλευρά της Φθιώτιδας και για το γεγονός ότι μετακινείται η έδρα του κ. Χειμάρα στην Εύβοια και έτσι αποδεσμεύεται μία έδρα την οποία καταλαμβάνει η κ. Ελένη Μακρή.

Στους Δήμους

Δήμος Λαμιέων:
Καμία μεταβολή δεν υπήρξε σε ότι αφορά τον Δήμο της Λαμίας σε σχέση με τις κατανομές που είχαμε δώσει από την επεξεργασία των στοιχείων. Σύμφωνα με την χθεσινή ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο της Λαμίας ο Γιώργος Κοτρωνιάς κερδίζει 1 έδρα στον Γοργοπόταμο, 18 στην Λαμία, 2 στο Λειανοκλάδι, 1 στην Παύλιανη και 3 στην Υπάτη.
Ο συνδυασμός της Τζένης Οικονόμου κερδίζει 1 έδρα στον Γοργοπόταμο, 7 στην Λαμία και 1 στην Υπάτη.
Εξάλλου, από 2 έδρες στην Λαμία κερδίζουν οι συνδυασμοί του κ. Κοτσάνου, του κ. ΜπασδέκηΚυριακάκη και 1 έδρα ο συνδυασμός του κ. Στασινού.
Ακόμη θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι ο κ. Κοτρωνιάς κέρδισε με κλήρωση και την εκπροσώπηση στην Τοπική Κοινότητα της Δάφνης.

ΔήμοςΜακρακώμης:
Μικρές είναι οι μεταβολές σε σύγκριση με τα όσα είχαμε προσδιορίσει την επόμενη μέρα των εκλογών. Με την χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου της Λαμίας ο κ. Παπαευθυμίου παίρνει τελικά 2 έδρες στον ΆγιοΓεώργιοκαι όχι 3 που είχαμε σημειώσει, παίρνει 4 έδρες στην Μακρακώμη αντί των 3 που είχαμε γράψει, στην Σπερχειάδα παίρνει 9 έδρες και 1 έδρα στον Τυμφρηστό. Ο κ. Τζιβελέκας παίρνει 1 έδρα στον Άγιο Γεώργιο, 2 στην Μακρακώμη και 4 στην Σπερχειάδα, όπως άλλωστε είχαμε γράψει. Ο κ. Κρητικός δεν
παίρνει και τις 3 έδρες στην Μακρακώμη, όπως είχαμε γράψει, αλλά παίρνει τελικά 1 έδρα στον Άγιο Γεώργιο και 2 στην Μακρακώμη, ενώ ο κ. Ράμμος παραμένει με 1 έδρα στην Μακρακώμη και εκλέγεται βεβαίως ο ίδιος.

Δήμος Στυλίδας:
Στον Δήμο της Στυλίδας δεν υπάρχει καμία μεταβολή από τα όσα είχαμε προσδιορίσει την επόμενη μέρα των εκλογών. Η κατανομή των εδρών έρχεται και ταυτίζεται και με βάση την ανακήρυξη από τα δικαστήρια της Λαμίας.
Έτσι, ο κ. Γκλέτσος παίρνει 5 έδρες στον δήμο Εχιναίων, 4 στην Πελασγία και 7 στην Στυλίδα.  Η κ. Καραγεώργου παίρνει 2 έδρες στον δήμο Εχιναίων, 1 στην Πελασγία και 2 στην Στυλίδα.  Ο κ. Κατσικονούρης από τις 3 έδρες του παίρνει 1 στην Πελασγία και 2 στην Στυλίδα και ο κ. Παπαδής παίρνει 1 στον δήμο Εχιναίων όπου εκλέγεται ο ίδιος και 1 στον
δήμο της Στυλίδας όπου εκλέγεται ο κ.Μπερτσιμάς. Τέλος, την 1 έδρα την δικαιούται ο κ.Χρήστος Οικονόμου με την Λαϊκή Συσπείρωση και την παίρνει στον δήμο της Στυλίδας.

ΔήμοςΑμφίκλειας –Ελάτειας:
Καμία μεταβολή σε όσα είχαμε προσδιορίσει δεν προέκυψε με την απόφασητων δικαστηρίων. Οι κατανομές εδρών γίνονται ακριβώςόπως τις είχαμε προσδιορίσει και ειδικότερα ο κ. Ντούρος
Ο κ. Γρίβας παίρνει 2 έδρες στην Ελάτεια και 3 στην Τιθορέα. Ο κ. Γώγος παίρνει 2 έδρες στην Ελάτεια και 1 στην Τιθορέα, ο κ. Καράφλας από 1 σε Ελάτεια και Τιθορέα και η Λαϊκή Συσπείρωση του κ. Κεφάλα παίρνει 1 έδρα στην Ελάτεια.

ΔήμοςΜώλου:
Με ελάχιστες μεταβολές σε σχέση με την κατανομή των εδρών στον συνδυασμό του Κώστα Παταργιά είναι οι τελικές κατανομές για τον Δήμο του Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Δήμαρχος κ. ΒαγγέληςΤετριμίδας από τις 16 έδρες που παίρνει τις 3 καταλαμβάνει στον Αγιο Κωνσταντίνο, τις 5 στα Καμένα Βούρλα και τις 8 στο Μώλο,όπως άλλωστε είχαμε προσδιορίσει. Το ίδιο και για τον συνδυασμό του κ. Αντωνίου όπου 2 έδρες παίρνει στον Αγιο Κωνσταντίνο, 3 στα Καμένα Βούρλα και 2 στον Μώλο. Σε ότι αφορά τον συνδυασμό του Κώστα Παταργιά παίρνει από 1 έδρα σε όλες τις δημοτικές εκλογικές περιφέρειες ενώ ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με τον κ. Τσαπάρα εκλέγει 1 έδρα στον Μώλο.

Δήμος Δομοκού:
Καμία μεταβολή σε σχέση με εκείνα τα οποία είχαμε προσδιορίσει και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Σύρος από τις 16 έδρες τις 5 παίρνει στον Δομοκό, τις 5 στην Θεσσαλιώτιδα και τις 6 στην Ξυνιάδα.Ο κ. Τζιαχρήστας παίρνει 3 έδρες στον Δομοκό, 3 έδρες στην Θεσσαλιώτιδα και 1 έδρα στην Ξυνιάδα.Ο κ. Τσόγκας από τις 4 έδρες τις 2 παίρνει στον Δομοκό, την 1 στην Θεσσαλιώτιδα και την 1 στην Ξυνιάδα.

Δήμος Λοκρών:
Σε ότι αφορά τον Δήμο Λοκρών θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της απόφασης, μιας και χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της ανάγνωσης της συγκεκριμένης απόφασης δεν έγινε κατανοητή η πλήρης κατανομή.
Ωστόσο όμως εκείνο το οποίο έγινε αντιληπτό είναι ότι σε ότι αφορά την Αταλάντη ο κ. ΛιόλιοςΑγγελούσης 3 και από 1 ο κ. Σουλτανόπουλος και η Λαϊκή Συ-
σπείρωση του κ. Ρούσση.
Σε ότι αφορά τον Δήμο Δαφνουσίων από την ανάγνωση της απόφασης στα δικαστήρια έγινε αντιληπτό ότι ο κ. Λιόλιος παίρνει 2 έδρες, επίσης 2 παίρνει ο κ. Αγγελούσης και 1 ο κ. Σουλτανόπουλος.
Δεν έγινε αντιληπτό τι ακριβώς γίνεται στον δήμο Μαλεσίνας και στον δήμο Οπουντίων όπου θα ξεκαθαριστεί με την έκδοση της απόφασης.

Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δείτε παρακάτω το νέο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
και του κ. παίρνει 11 έδρες στην Αμφίκλεια, 1 στην Ελάτεια και 4 στην Τιθορέα. παίρνει 6 έδρες, ο κ.
  Όνομα-Επώνυμο Ιδιότητα Νομός Παράταξη
  Kλέαρχος Περγαντάς Περιφερειάρχης   Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
  Θωμάς Στάϊκος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
  Γιώργος Μουλκιώτης Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
  Βασίλης Καραμπάς Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
  Θανάσης Μπουραντάς Αντιπεριφερειάρχης Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
  Γιώτα Γαζή Αντιπεριφερειάρχης Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς

1 Σταμάτης Καπελέρης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
2 Δημήτρης Βουρδάνος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
3 Αναστάσιος Αγδινιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
4 Ανέστης Πισχινάς Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
5 Νικόλαος Μπαράκος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
6 Γεώργιος Μπαντούνας Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
7 Κωνσταντίνος Κουρουρίδης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
8 Γεώργιος Κακάτσος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
9 Γεώργιος Αλεξίου Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
10 Τριανταφυλλιά Καραβά Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
11 Θανάσης Χειμάρας
Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
12 Σταμάτης Γκάβαλης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
13 Απόστολος Βαρδακώστας Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
14 Νικόλαος Φατούσης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
15 Ιωάννης Λετώνης Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
16 Γιώργος Μαρίνος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Λαϊκή Συσπείρωση
17 Νίκος Παπανδρέου Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Ανεξάρτητο Μέτωπο
18 Νίκος Στουπής Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοια Ριζοσπαστική, Οικολογική συνεργασία
19 Παρχαρίδης Παναγιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
20 Τιμπλαλέξης Δημήτρης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
21 Μπέτσιος Νίκος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
22 Ψαθάς Ευάγγελος Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
23 Σανίδας Ηλίας Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
24 Ριζάκος Παναγιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
25 Ντάνος Γρηγόρης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
26 Καρακάτζας Θανάσης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
27 Κάτσικας Ιωάννης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
28 Κουτσογιαννακόπουλος Κώστας Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
29 Καραίσκος Περικλής Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
30 Αργυρίου Δημήτρης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
31 Μακρή Ελένη Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
32 Τάσος Χρονάς Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Λαϊκή Συσπείρωση
33 Θωμάς Τουσιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδα Ανεξάρτητο Μέτωπο
34 Μπακομήτρος Κώστας Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
35 Παπαθωμά Φανή Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
36 Ζιώγας Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
37 Ψυχογιός Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
38 Παπαναγιώτου Νίκος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
39 Παπαργύρης Γιώργος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
40 Καράτζαλης Λουκάς Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
41 Παναγιώτης Αγνιάδης Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
42 Γιάννης Καράμπελας Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
43 Γιώργος Γκικόπουλος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Λαϊκή Συσπείρωση
44 Δέσποινα Σπανούδη Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτία Αυτοδιοικητικό κίνημα Στερεάς
45 Λατσούδης Αθανάσιος Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
46 Παπαιωάννου Πανουργιάς Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
47 Μπεχλιβανίδης Παναγιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδα Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
48 Κώστας Παπαθανασίου Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδα Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης
49 Σκλαπάνης Ταξιάρχης Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
50 Τσιτσάνης Λάμπρος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανία Στερεά Ελλάδα-Κλέαρχος Περγαντάς
 51 Κώστας Κοντογεώργος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανία Μαζί για την Στερεά της Ανάπτυξης  www.lamiareport.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά