Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Σφοδρή αντιπαράθεση

Τσίπρας:«Κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση εξαπατήσατε συνειδητά τον ελληνικό λαό. Οι μάσκες έπεσαν μετά τα όσα ανέφερε ο κ. Στρος Καν. Τώρα πια ο βασιλιάς είναι γυμνός. Είχατε δώσει το πράσινο φως από το Δεκέμβριο να έρθει το ΔΝΤ και να σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα»

Παπανδρέου :«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Ανοικτά παλεύω γι' αυτή τη χώρα και θα έχω επαφές για οποιοδήποτε λόγο με τον οποιοδήποτε, εφόσον εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον.Δίνουμε μια μάχη και θα περιμέναμε από εσάς που θέλετε να λέγεστε αριστερός να είστε αρωγός, για να σώσουμε τη χώρα. Μοιράζετε συγχωροχάρτια στην προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ.. στη σημερινή κυβέρνηση μοιράζετε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και πατριωτισμού. Περίμενα από την παράταξη σας, που θέλει να είναι αριστερή να συμμετέχει στην συγγραφή της ιστορίας. Εσείς όμως μείνατε στην συγγραφή κουτσομπολιών. Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει την ιστορική ευκαιρία να συμβάλει ουσιαστικά στην ανόρθωση της χώρας. Δεν έχει τίποτα δημιουργικό να καταθέσει μόνο κραυγάζει. Για αυτό και εσείς θα παραμείνετε στο παρελθόν».
«Φοράτε το προσωπείο του αριστερού. Ο λόγος σας είναι αριστερός, ενώ οι πράξεις σας είναι βαθύτατα συντηρητικές. Τριχοτομήσατε το κόμμα σας και είναι κρίμα κ. Τσίπρα, γιατί ξεκινήσατε με ελπίδες στην Αριστερά. Θα περίμενα από εσάς που θέλετε να εκπροσωπείτε την Αριστερά να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων στις κοσμογονικές αλλαγές που γίνονται και που εμείς θα τις κάνουμε για να σώσουμε τη χώρα»
Σήμερα στη Βουλή.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ 17% ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΠΑΙΔΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΣ ΤΟΧΕΙ ΓΗΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά