Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δεν θα πάρω...

Για την υπόθεση της αγωγής δημοσιογράφων του Mega διαβάστε εδώ.
Επειδή το ιστολόγιο της Πελασγίας από τη πρώτη μέρα λειτουργία του είναι επώνυμο, δεν θα μπει στη λογική της στήριξης ενός ανώνυμου ιστολογίου όση κίνηση και να παρουσιάζει και που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο.
Οι δημοσιογράφοι έχουν τα δικά τους μέσα για να εκφραστούν και δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η ανωνυμία τους.
Οι μέχρι τώρα δημοσιογραφικές ανώνυμες πρακτικές  στη μπλογκόσφαιρα ήταν για να λασπολογήσουν συναδέλφους τους και  για να εκβιάσουν καταστάσεις .
Συγγνώμη ,αλλά δεν θα πάρω....

5 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Βασίλη. Δυστυχώς μιά καινοτόμος ιδέα γιά έκφραση ελεύθερων ιδεών και απόψεων, έγινε αντικείμενο κατάχρησης και ευτελισμού του μέσου για ατομικό όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει ο καιρός "γυρίσματα"!!!
    Όταν ο "παπαγιάννης" ή "καλαπόδης" λάσπωνε την ΝΔ ήταν "αρεστός", το ίδιο και το εθνικό μας δημοσιογραφικό "λαμόγιο" -θέμος- και αναρτήσεις βάζαμε στα blog μας, που ήταν εναντίον της ΝΔ και όλα τα σκουπίδια τους αναδημοσιεύαμε, αρκεί αυτά να λασπώναν τον αντιπαλό μας, τώρα τα πράγματα αρχίζουν και στριμώχνονται, "δε σε ξέρω δε με ξέρεις, υποφέρω κι υποφέρεις", (ο μέγας Χατζηχρήστος στο Ηλίας του 16ου), θυμάμαι και το Βήμα όταν έλεγε καμιά "παπαριά" για το "αμερικανάκι", μεχρι και κραυγές "μποϋκοτάζ" έγιναν από σχολιαστές του blog όταν ξαναέγινε "καλό" παιδάκι το βήμα, να σου πάλι αναδημοσιεύσεις άρθρων που "λιβάνιζαν" τον Γιωργαρό μας!!!
    O tempora o mores !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ aliea.
    O Παπαγιάννης είναι γιος του παλιού βουλευτού της ΝΔ στον Πειραιά.
    Όπως καλά πλέον γνωρίζεις οι αναρτήσεις που κάθε μέρα κάνω δεν είναι δυνατόν και να με εκφράζουν όλες προσωπικά.
    Συνήθως από blog δημοσιογράφων αποφεύγω γιατί όλοι τους εξυπηρετούν συμφέροντα, και κακώς αναφέρεις μόνο αυτούς τους δύο .ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Το θέμα είναι τη τροφή που μας σερβίρουν να μην την καταπίνουμε αμάσητη ,και εδώ πιστεύω ότι έχω συμβάλλει και εγώ λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BILLY ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΤΟΠΙΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΙ Η ΕΡΤ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗ ΔΕΗ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΙΕΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά