Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νύχτα τρόμου για ζευγάρι στο Κυπαρίσσι Αταλάντης.




Νύχτα τρόμου έζησε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στο Κυπαρίσσι της Αταλάντης. Στη 1.30 σήμερα τα ξημερώματα  η γυναίκα ξύπνησε από περίεργους θορύβους και ενημέρωσε και τον σύζυγό της πως κάποιος κινείται μέσα στο σπίτι. Ο άντρας πήρε το άδειο δίκαννο που είχε δίπλα του και άρχισε να 
ψάχνει από δωμάτιο σε δωμάτιο. Στην κουζίνα του σπιτιού εντόπισε τον διαρρήκτη προς τον οποίο έστρεψε το όπλο και του ζήτησε να φύγει.
Ο νυχτερινός επισκέπτης όμως ήταν αποφασισμένος για όλα. Επιτέθηκε στον 60χρονο για να τον αφοπλίσει και
ακολούθησε πάλη μεταξύ τους. Καρέκλες έπεφταν, φωνές ακούγονταν και από τις δύο πλευρές. Οι συνεργοί του εισβολέα που ήταν έξω από το σπίτι άκουσαν το τι γινόταν και αντί να φύγουν έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν κρατώντας όπλα.
Η μάχη για τον ιδιοκτήτη ήταν άνιση. Οπισθοχώρηση προς την κρεβατοκάμαρα όπου ήταν και η γυναίκα του και οι τρεις αλλοδαποί όπως κατέθεσε στην συνέχεια τους απείλησαν και τους κλείδωσαν εκεί. Έψαξαν με την ησυχία τους όλο το σπίτι και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους 350 ευρώ και το άδειο δίκαννο.
www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά