Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη

Απόσπασμα ρεπορτάζ από ΤΑ ΝΕΑ 28/4/2011:

[...] Το 2008, µε απόφαση του τότε διευθύνοντος συµβούλου Τάκη Αθανασόπουλου, η ΔΕΗ χρηµατοδότησε τη ΓΕΝΟΠ µε
300.000 € για τη σύνταξη µελέτης σχετικά µε την αναδιάρθρωση της εταιρικής δοµής της επιχείρησης. Η µελέτη ουδέποτε παραδόθηκε, αλλά και τα χρήµατα ουδέποτε επιστράφηκαν.

Ο κύριος Νίκος Φωτόπουλος έχει την καλοσύνη να μας εξηγήσει που πήγαν τα λεφτά:



"
Τα χρήµατα αυτά, µε απόφαση του διοικητικού συµβουλίου της ΓΕΝΟΠ αξιοποιήθηκαν για ενηµερωτικές εκδηλώσεις και συνεδριάσεις στην περιφέρεια προς τους εργαζόµενους της ΔΕΗ σχετικά µε τις προθέσεις της διοίκησης να διαµελίσει τη ΔΕΗ. Άλλωστε ποτέ η τότε διοίκηση της ΔΕΗ, ούτε η επόµενη δεν µας τα ζήτησε πίσω"


Σχόλιο: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα αγιάσει. 

mementumvivere.blogspot.com

5 σχόλια:

  1. Έχουν περάσει 12 ώρες από τη στιγμή που ο ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ της ΔΕΗ σε συνέντευξη τύπου, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ αγκαλιά με ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, να δίνουν ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ και ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ, μη ιδιωτικοποίησης της.
    Όχι ότι δεν το ξέραμε,αλλά να υπάρχουν και ΧΑΙΒΑΝΙΑ που δεν γνωρίζανε,η, κάνανε πως δεν γνωρίζανε.
    Εγώ τώρα αν ήμουν στο ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ της Ν.Δ.( υπάρχει τέτοιο πράγμα),θα έκανα το παν να το προβάλλω και να το αξιοποιήσω
    ΠΩΣ? Με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα και με ΣΠΟΤ στη τηλεόραση.
    Μα δεν έχει η Ν.Δ.χρήματα για σποτ. Τότε ας τσοντάρουν όλοι οι βουλευτές κατιτίς από το ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ φίλοι μου δεν χάνονται. ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΠΟΧΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ.
    Αυτή την μπόχα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ν.Δ.
    Α ρε λαλιώτη γάτα!!! Που είσαι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ aliea πάλι κάνεις το ίδιο λάθος.
    Στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν υπάρχουν μόνο πράσινοι συνδικαλιστές ήδη αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα ταξιδάκια τα έκαναν όλοι μαζί χωρίς να εξαιρέσουμε και τους κόκκινους συντρόφους .Φυσικά οι λόγοι των αποκαλυπτηρίων τώρα είναι εμφανείς και βολεύει όλους.Πλήρης απαξίωση των συνδικαλιστών για να προχωρήσει η μετοχοποίηση .
    Καλή η ιδέα για το σποτ θα είχε όμως μεγαλύτερη απήχηση αν έλεγε βγάλε τώρα τα κάρβουνα εσύ Γιώργο και εμείς μαζί σου για να μην τους ξανασυναντήσουμε στο μέλλον στα πόδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και υπάρχουν συνδικαλιστικά "λαμόγια" όλων των χρωμάτων και είμαι κάθετα εναντίον τους, αλλά το δεν πουλιέται η ΔΕΗ, πέρνω πίσω τον ΟΤΕ, ξαναπέρνω την ολυμπιακή και έξω οι Κινέζοι από τα λιμάνια ή τους διώχνω, ε... αυτό είναι "πασοκιά" αιχμής που χρησιμοποιήθηκε κατα κόρων προεκλογικά και απευθυνόμενη σε "χαϊβάνια"!!! Αυτό πότε θα το καταδικάσει κάποιος πασοκτζής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είδες οι πασοκτζήδες, άτιμη φάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΤΗΝ ΔΕΗ. ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΕΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΖΙΚΗ ΙΣΤΕΡΙΑ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΣΚΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΕΠ ΟΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!Η ΔΕΗ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ κ.ΚΑΚΛΑΜΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΦΘΙΝΟ ΡΕΥΜΑ. Ε ΦΥΛΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΤΕΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΝ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά