Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ανακαλεί το "Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι" ο Καρατζαφέρης



Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον πρωταθλητή του τζούντο Ηλία Ηλιάδη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρταζαφέρης για την λαμπρή του επιτυχία, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παρίσι.

Σχόλιο Παραπολιτικής:
Το προηγούμενο όνομα του Ηλία Ηλιάδη είναι Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί καθώς γεννήθηκε στην Γεωργία και υιοθετήθηκε από τον προπονητή του το 2004, λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.
Ο μέγας διώκτης των μεταναστών Γιώργος Καρατζαφέρης τον συγχαίρει για την επιτυχία του; Δεν τον ενοχλεί που δεν είναι Έλληνας; Αυτός δεν έλεγε ότι "Έλληνας γεννιέσαι,δεν γίνεσαι" ;

www.parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.Γιωργοs καρατζαφερηs ειπε:Μα μεσα στο κομμα μαs υπαρχουν καθολικοι μεσα στο κομμα και στιs τελευταιεs εκλογεs ητανε μουσουλμανοι επομενωs λοιπον εχουμε μεσα ανθρωπουs oι οποιοι δεν ειναι''ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ''!!!!!!!!Εχουμε παρα πολλουs απο την πεντηκοστη...Εγω σου λεω τωρα για τουs αφρικανουs που ερχονται κατω σε ενοχλουν εσενα οι αφρικανοι που πουλαν τα CD;;;;;;;;;;Εμενα δεν με ενοχλουν καθολου!!!!!!Και να σου πω και κατι;;;;;;;;Οταν βλεπω και ειναι''ΕΛΛΗΝΑΣ''δεν παιρνω αλλα σε αυτον εχω εχω μια συμπαθεια!!!!!!!!Ο καλυτεροs φιλοs τηs οικογενειαs μου και ο μονοs ανθρωποs που εχει κλειδια του σπιτιου μου τωρα που μιλαμε που λειπω εγω ειναι μουσουλμανοs!!!!!!!!!!!ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά