Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ο Καραμανλής δεν ήθελε να μάθει...

«Πρώτο φορά βλέπω Πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι τον παρακολουθούσαν και να μην θέλει να μάθει ποιοι ήταν αυτοί που τον παρακολουθούσαν», είχε δηλώσει ο σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου, μόλις αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, θέλοντας να δείξει ότι τότε υπήρχε συγκάλυψη στην όλη υπόθεση.
Την παρατήρηση αυτή την επαναλαμβάνει και σήμερα, μιλώντας στο «Βήμα», με την προσθήκη ότι «ως υπουργός Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να παρέμβω. Θα αφήσω τη Δικαιοσύνη ανεξάρτητη να κάνει τη δουλειά της».
Η υπόθεση μπήκε τότε στο αρχείο, παρά τις αντιρρήσεις της τότε αντιπολίτευσης, χωρίς ποτέ να μάθει κανείς_ ούτε ο ίδιος ο κ. Κ. Καραμανλής_ ποιος παρακολουθούσε τον Πρωθυπουργό της χώρας.

8 σχόλια:

  1. Όλοι ξέραμε ποιοί παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα, εγώ το έχω γράψει στο παρελθόν και σε σχόλιό μου το οποίο αν το βρω που το έχω αποθυκεύση θα το επαναλάβω, το θέμα είναι ότι "κάποιοι" θέλησαν να πέσουν τώρα από τα "σύννεφα"!!! Και ο Καραμανλής ήξερε και τους έδειξε με τον "τρόπο" του όσοι κατάλαβαν τότε "κατάλαβαν"!!!
    Α! Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς που να νομίζει ότι θα διωχθεί κάποιος δικαστικώς για τις υποκλοπές, γιατί αν υπάρχει έστω και ένας θα είναι "βλάκας"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αλιέα διάβασε την άποψή μου εδώ
    http://pelasgia.blogspot.com/2011/08/blog-post_6637.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΣΙΩΠΑ.

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΜΗ.

    ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩ.

    ΞΕΡΕΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΤΑ ΗΞΕΡΕ.ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ PLAYSTATION ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καραμανλής δεν πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα ποτέ, (ανώνυμε των 3:40), γι΄αυτό να είσαι βέβαιος!!! Χαιρετίσματα επίσης και στον κύριο καραμέλα των 4:29, που συνεχίζει να την "πιπιλάει" ακόμη χωρίς να έχει πάρει "χαμπάρι" τις ιστορικές στιγμές που περνάει αυτή την στιγμή η χώρα μας, είτε αυτές είναι αρνητικές είτε (εάν) αποδειχθούν θετικές!!! Στην ουσία αγαπητέ των (4:29) ο γιώργος ο παπανδρέου άλλους έχει δείξει ως ενόχους για την σημερινή κατάσταση. Η φράση του γιώργου, "σας έχουν μάθει να ζείτε με δανεικά", δείχνει το παρελθόν και τον πατέρα του, επίσης το ότι "κάποιοι νομίζουν ότι το δημόσιο είναι δικό τους", αναφερόμενος στους "εργατοπατέρες", δείχνει "αυτόν" που εξέθρεψε και άνδρωσε αυτή την κατάσταση και τυγχάνει να είναι πάλι ο ίδιος ο πατέρας του, γιατί -αγαπητέ- τα χιλιάδες επιδόματα και κεκτημένα που έρχονται στο φως της δημοσιότητος και τα βλέπουμε και "γελάμε", επίσης ο πατέρας του τα έφτιαξε.
    Απλώς ο Καραμανλής δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για πάρα πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι και η αντιμετώπιση του ισχυρού και εικοσαετους πασοκικού κρατικού (και ΔΕΚΟ) μηχανισμού, αυτόν που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε ο ίδιος ο γιώργος!!!
    Και ξέρεις γιατί κύριε "καραμέλα" μας, γιατί στο πεζοδρόμιο μαζί τους κατέβαινε και ο ίδιος ο γιώργος τότε!!!!! Πάρε και μια "ειδησούλα" για απόδειξη την οποία σε φιλοπασόκ blog δεν πρόκειται να την δεις, (την είπε όμως το κρατικό ραδιόφωνο, η ΝΕΤ). Οι αγρότες από την Κρήτη που κατυγορούνται για τα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά, (εκείνο το θέατρο που έκλαψε ο γιώργος και έγλειφε ο μίχας), καλούν για μάρτυρα υπερασπίσεως...ποιόν λες εσύ;;; Σωστά μάντεψες (αν μάντεψες) τον ίδιο τον γιωργάκη, τον σημερινό πρωθυπουργό, τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άρα θα πάει ο γιωργάκης στο δικαστήριο όπως πήγε τότε στο λιμάνι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΙΕΑ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΥΡΙΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:54
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ.ΞΥΠΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατι τετοιοι δεξιοι συσπειρωνουν τους πασοκτζηδες και δεν βλεπει η νουδουλα και ο τρελαντωνης ασπρη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά