Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Θαυμάσιο δίδαγμα

Ευτυχής για τις αγροτικές συμφωνίες (πώλησης προϊόντων της Στυλίδας, μέσω
του περίπτερου στην Δ.Ε.Θ) ο Απ. Γκλέτσος! Υπογράμμισε πως «αν κουνήσουμε λίγο
τον κώλο μας αλλάζουν πολλά»
! Βέβαια η συγκεκριμένη ρήση βρίσκει εφαρμογή και
σε άλλες -πιο πικάντικες- πλευρές της κοινωνικής ζωής! Άλλωστε οι.. καλλίπυγες παρουσίες σπάνια ατύχησαν, όταν αξιοποίησαν το προσόν αυτό!



Αν με μία επίσκεψη σε μία έκθεση λύνονταν το
πρόβλημα της
αγροτικής παραγωγής και της οικονομίας μιας περιοχής τότε
θα’χαμε λύσει χιλιάδες προβλήματα. Δυστυχώς, τα προβλήματα και μένουν και παραμένουν
και δεν μπορούν να ακολουθήσουν επικοινωνιακές συνήθειες.

εφ."Ημέρα"

9 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΛΕΞΗ ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ...ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ..ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ ΑΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ....ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΣ ...ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 8.07 ΚΑΙ Ο 8.48 ( Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ! ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ...ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Κ ΔΙΑΧΙΡΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ;;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνήθως δεν απαντώ σε ανώνυμους, θα κάνω μια εξαίρεση.
    Η πρωτοβουλία του δημάρχου τονίστηκε πολλές φορές από αυτό το ιστολόγιο.
    Το επίπεδο πρέπει να το κρατούν αυτοί που έχουν θεσμικό ρόλο.
    Ο δήμαρχος μπορούσε αν ήθελε να χρησιμοποιήσει μια άλλη έκφραση , συνειδητά επέλεξε την συγκεκριμένη.
    Φυσικά ανάλογα θα ήταν και τα σχόλια.
    Σε άλλα ιστολόγια είναι πολύ χειρότερα.
    π.χ
    http://www.lamiafm1.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2035:%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF&Itemid=50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ 8ΕΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ(ΑΓΑΠΙΟΥ) ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΧΡΗΖΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΑΙΟΤΑΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 12:46 ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙΣ ..ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣΗΜΑΝΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα φιλε αν ζοριζεσαι τοσο πολυ για τον κ... του δικου σου που μονος του τον διαμομπει ας το παρει το ποταμι ομως σε παρακαλω μην μας παραμυθιαζεις με το περιπτερο και την προωθηση των αγροτικων πριοντων γιατι δεν τρωνε ολοι κουτοχορτο σαυτον τον τοπο. ΕΝΑ ΤΡΙΚ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ. ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ποιο είναι το αξιόλογο ότι είμαστε στην αφάνεια τόσα χρόνια και έγινε ένα βήμα, όποιο και αν είναι αυτό και ότι αποτέλεσμα μπορεί να έχει. Τίποτα δεν θα σας αρέσει ΠΟΤΕ κι αυτό γιατί έχετε πρόβλημα με το πρόσωπο. Κρίμα για το μυαλό σας, ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ! ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΤΡΙΚ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΤΕ ! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ! ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΡΟΥΧΤΩΡΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΜΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΝΑΙΠΕΣΤΕΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά