Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τα in και τα out




















εφ."σέντρα"

7 σχόλια:

  1. Ονομαστικά απειλητικά σχόλια να τα απευθύνεται επώνυμα στον ίδιο τον εκδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ -ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ 9.52 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ; Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ Η΄ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ !ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΕΙΣ .- ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκαιο.
    Απλά μου ξέφυγε.
    Δεν είχα προσέξει ότι είχε ονομαστική αναφορά (έστω και το μικρό όνομα)
    Ήδη διαγράφηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα την υπο υπαγορευση επιστημονικη εξηγηση - η αλλη εξηγηση λεει οτι ξεραθηκε απο αυτα που ακουει -και μουγγαμαρα σου για τη χρηματοδοτηση περασες απο την επωνυμια στη ανωνυμια
    1.Ζητωντας και τα ρεστα απο το σαιτ λες και χρειαζεται πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι δεν γουσταρω τα ερποντα , φασιζοντα και εξαρτωμενα σαιτ
    και 2.αποπρυπτωντας επι σκοπο του σκοπου που σκοπευει μουσκφος και κακοριζικος ον , την ΑΛΗΘΕΙΑ καθοτι ειδες το δενδρο και οχι το δασος .
    Ομως η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΑ και η ιστορια και ο χρονος θα δικαιωνει οσους που, μπορει να εχασαν τις εκλογες , ειπαν την ΑΛΗΘΕΙΑ, οσους δεν χαιδεψαν αυτια οσους κοντραριστηκαν με τα διαπλεκομενα. Και σημερα ακομη εργα αποφασισθεντα και δημοπρατηθεντα της ΑΛΕΚΑΣ βλεπεις να υλοποιουνται π.χ ασφαλτοστρωσεις καθετων δρομων Κωστοριζου, Αγ Δημητριου κλπ... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοιάζει κρίμα που σε δύσκολους οικονομικά και όχι μόνο καιρούς, η κάθε προσπάθεια προβολής του τόπου και των προϊόντων του να ψιλοκοσκινίζεται στη λογική του νομότυπου και της μίζερης και στείρας αντιπολίτευσης .
    Αν ο δήμαρχος την τελευταία στιγμή βρήκε τρόπο να προβάλλει τον τόπο του καλά έκανε. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι σαφώς σεβαστές, αλλά το να προσπερνάμε κάποιες φορές τις τυπικότητες προς όφελος της αποτελεσματικότητας, είναι επίσης χρήσιμο.
    Είναι δυστύχημα για τη χώρα γενικότερα, να αναλωνόμαστε ψάχνοντας κάθε φορά την οποιαδήποτε χαραμάδα παρατυπίας ώστε να μπλοκάρουμε ιδέες και δράσεις που μάλλον θα έπρεπε να στηρίξουμε.
    Το θέμα που θα άξιζε να μας απασχολεί είναι ότι για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση, (έστω και της Θεσσαλονίκης που φαίνεται να παρακμάζει), η περιοχή και τα προϊόντα της θα προβληθούν! μήπως αυτό ενοχλεί; η όποια εμπειρία αποκομισθεί καλή θα είναι.
    Αργότερα ας γίνει πιο σωστά και ας στηρίξουμε τον δήμαρχο (τον οποιοδήποτε δήμαρχο- αν λέγεται Γκλέτσος λίγο θα πρέπει να μας αφορά) σε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προβολής του Δήμου και εκτός των συνόρων. Και μπορούμε και αξίζει να το κάνουμε να συμβεί.
    Ο δήμαρχος κ. Γκλέτσος έκανε την αρχή. Είναι αυτό κάτι το οποίο θα έπρεπε να υποδαυλίζουμε ή μήπως να γίνει έναυσμα για περισσότερες τέτοιες ιδέες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΒΟΛΗ Η ΤΡΟΦΗ ΣΙΑ ΤΗΝ ΕΣΣΠΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ;ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

    ΜΙΖΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ;

    ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ;

    ΜΗΠΩΣ Η ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΓΚΛΕΤΣΑΙΙΚΟ ΦΑΡΙΣΣΑΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ ΕΓΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ;

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΜΜΕΛΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΠΟΣ ΚΡΑΝΙΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ;
    ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΟΥ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά