Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η ηλιθιότητα είναι αήττητη


fly

 "Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει(!) στον κ. Παπαδήμο ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης, στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο, για να έρχεται όποτε του αρέσει(?) και να μην έρχεται όποτε δεν του αρέσει(?) Η Βουλή των Ελλήνων, όσο παραμένει Βουλή των Ελλήνων(?) έχει κανόνες και κανονισμούς λειτουργίας τους οποίος οφείλει, θέλει δεν θέλει(?) να σέβεται"
Αλέξης Τσίπρας χωρίς τσίπα 25/11/2011
ΣτΣ: Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλον.
 http://mementumvivere.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΝΤΕ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΩΣ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ; Κ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ .-- ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ // ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσίπρας σέβετε τούς κανονισμούς και το σύνταγμα? Λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά