Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

88χρονος πρώην πεζοναύτης βγάζει τα άπλυτα του Χόλιγουντ στη φόρα


Magnify Image

O αμερικανός Σκότι Μπάουερς, ένας πρώην πεζοναύτης που έγινε ζιγκολό, αποφάσισε να αποκαλύψει στα 88 του χρόνια ότι είχε στήσει ένα παράνομο δίκτυο πορνείας που εξυπηρετούσε ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1940, και είχε συστήσει ερωτικούς συντρόφους σε πρωταγωνίστριες όπως ο Κάρι Γκραντ, ο Ροκ Χάντσον, η Βίβιεν Λι, η Κάθριν Χέρμπορν αλλά και ο Δούκας και η Δούκισσα του Γουίντσορ.

Στο βιβλίο του με τίτλο «Full Service:
My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars» («Ολοκληρωμένο Σέρβις: Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η Μυστική Σεξουαλική Ζωή των Σταρ»), το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, υποστηρίζει ανάμεσα σε άλλα ότι είχε βρει τουλάχιστον 150 διαφορετικές συντρόφους στην Κάθριν Χέρμπορν η οποία - πάντοτε σύμφωνα με τον ίδιο -,  προφανώς αρεσκόταν στον λεσβιακό έρωτα.

Σε συνέντευξη του στους New York Times o Μπάουερς λέει ότι: «Παρέμεινα σιωπηλός τόσα χρόνια επειδή δεν ήθελα να πληγώσω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλάβαινα γιατί να ενδιαφέρει τον κόσμο κάτι τέτοιο. Τους άρεσε το σεξ έτσι όπως τους άρεσε. Και τί έγινε; Τελικά δέχθηκα γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να τους βλάψει πια».

Μέσα στις 286 σελίδες τους βιβλίου ο Μπάουερς περιγράφει πως όλα ξεκίνησαν το 1946, όταν ήταν μόλις 23 χρόνων. Έχοντας απολυθεί από τους πεζοναύτες αμέσως μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έπιασε δουλειά σε ένα βενζινάδικο στο Χόλιγουντ. Μία ημέρα τον πλησίασε ο ηθοποιός Γουόλτερ Πίτζον, προσφέροντάς του ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων για να κάνει σεξ μαζί του. Εκείνος δέχθηκε και σύντομα απέκτησε «σχέσεις» και με άλλους αστέρες του Χόλιγουντ ενώ αργότερα δούλευε ταυτόχρονα ως ζιγκολό, τεχνίτης αλλά και μπάρμαν. Σύντομα «έστησε» ένα κύκλωμα πορνείας στα πλαίσια του οποίου εξυπηρετούσε τις σεξουαλικές ορέξεις των αστέρων, φροντίζοντας να δηλώσει στους New York Times ότι δεν υπήρξε ποτέ νταβατζής εφόσον δεν είχε δεχθεί λεφτά για «υπηρεσίες» που προσέφεραν άλλοι. Ωστόσο, όπως γράφει στο βιβλίο του, ήταν το ξέσπασμα της επιδημίας του AIDS που τον ώθησε να σταματήσει. «Ήταν πολύ επισφαλές αυτό το παιχνίδι πια» εξομολογείται ο ίδιος κι έτσι σταμάτησε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο ζωής γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 1980, οπότε και παντρεύτηκε.
 http://www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά