Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τουλάχιστον θα πάρουμε πίσω την Πόλη

Mπορεί 1-2 πράγματα (sic) να μην πηγαίνουν καλά στην ελληνική Οικονομία αλλά τουλάχιστον αυτό δεν επηρεάζει την τακτική εκπλήρωση των διαφόρων προφητειών του γέροντα Παϊσιου.

Όπως μας ενημερώνει λοιπόν σήμερα η διαχρονικά έγκυρη Ελεύθερη Ώρα, η Ρωσία θα κηρύξει τον πόλεμο στην Τουρκία, οι Τούρκοι θα...





...γνωρίσουν την πανωλεθρία και ,τελικά, η Κωνσταντινούπολη θα παραδοθεί στην Ελλάδα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι η εφημερίδα δεν εμφανίζεται σίγουρη καθώς αναρωτιέται αν φτάνει άραγε αυτή η στιγμή.

Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία. Εξάλλου με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να ηγείται των Ενόπλων Δυνάμεων, κάτι τέτοιο ήταν έτσι κι αλλιώς εξασφαλισμένο.

 http://www.parapolitiki.com

4 σχόλια:

  1. ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ 14 ΕΚ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ . ΟΠ0ΤΕ ΑΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ..ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ . ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ψευτοπροοδευτικοί του πρωκτού αν δεν πιστεύετε στις προφητείες του Γέροντα Παισίου, απλά μην ασχολείστε.Ποιοι νομίζετε πως είστε και ειρωνεύεστε την πίστη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4.24 ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ;; ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ; ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ 14 ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ;; ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΑ .. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ; Η' ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά