Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το παραδάκι να πέφτει...

Αλλά μου φαίνεται αδιανόητο, τρελό τέλος πάντων, να ζούμε ό,τι ζούμε, να μας προσθέτουν καθημερινά ένα πετραδάκι και να γίνεται το βάρος πάνω μας σαν να κάθησε αναπαυτικά στο στέρνο μας ένας ελέφαντας, και να υπάρχουν ας πούμε γιατροί που να συνταγογραφούν από 500 συνταγές τον μήνα ο καθένας! Γιατί 500 συνταγές τον μήνα μάς κάνουν 6.000 τον χρόνο. Κι επειδή εδώ ζούμε, και όλοι ξέρουμε τι γίνεται, ο τύπος (και πολλοί σαν αυτόν) συνταγογραφώντας 500 συνταγές τον μήνα, είναι φανερό ότι
προσδοκάει να πάρει το κατιτίς του από αυτές. Πόσο μπορεί να είναι αυτό το κατιτίς; Εγώ δεν σου λέω πολύ, να είναι 10 ευρώ. Αρα, μιλάμε για ένα πεντοχίλιαρο τον μήνα αέρα πατέρα - το οποίο φυσικά χρεώνεται το Ταμείο, ο φορολογούμενος, το κράτος. Ελληνας είναι το παλικάρι. Και δεν τον αγγίζει τίποτε απ' όσα μας συμβαίνουν. Το παραδάκι να πέφτει, και τα υπόλοιπα; Να!
Γ.Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Ο κος Λοβέρδος στη Βουλή των Ελλήνων είχε πεί οτι οι συντεχνίες είναι εκεί. Αυτό προσπαθεί νομίζω να κάνει, ειδικά με τους γιατρούς ,τους υπαλλήλους του Υπουργείου του κοκ. Να τους βγάλει από το παιγνίδι όπως γίνεται στην Αγγλία , στη Γερμανία κλπ. Να συνταγογραφούν παρακαλώ φαρμακευτική ουσία και όχι επώνυμο προϊόντος διότι τότε ο γιατρός φαίνεται πόσα αντιβιωτικά πχ συνταγογράφησε και επομένως η εταιρία φαρμάκων μπορεί να βρει το ονομα του γιατρού, με τον τρόπο της. Από κει και πέρα οτι θέλει μπορεί να υποθέσει κάποιος για τη συμπεριφορά της προς το γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά