Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απεγνωσμένη προσπάθεια

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε πως όταν έφυγε ο Κώστας Καραμανλής από τη θέση του προέδρου της ΝΔ «έφυγε μαζί του και η μισή καρδιά μου». Ακολούθως υπενθύμισε ότι «παραμένω Νέα Δημοκρατία και στηρίζω πάντα τον Αντώνη Σαμαρά», παρ' ότι «είμαι αντιμνημονιακός». Ενας αντιμνημονιακός που, σύμφωνα με τα δικά του πάντα λόγια, στηρίζει και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον υπουργό Οικονομίας του μνημονίου. Στηρίζει όμως και
«το ΚΚΕ και τα άλλα μικρότερα κόμματα, γιατί μπορεί να έχουν κάνει πράγματα που δεν είναι σωστά, όπως το να διώχνουν τους ξένους επενδυτές από την Ελλάδα, δεν έχουν όμως λέπρα». Ολα αυτά μερικές ώρες προτού ανακοινώσει επισήμως την ίδρυση του κομματικού φορέα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης), του οποίου θα προΐσταται, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκτήσει πάλι ρόλο. Και ακούγοντάς τον αναλογίστηκα πόσες «τούμπες» είναι ικανός να κάνει ένας επαγγελματίας πολιτικός προκειμένου να αλιεύσει οπαδούς από όλους τους χώρους. Προβάλλοντας χωρίς καμία αιδώ την κραυγαλέα ιδεολογική ασυνέπειά του ως τον απόλυτο πατριωτισμό.
Μετά τιμής

Πανδώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά