Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Μαρμαρωμένος Τσίπρας εναντίον «Μαρμαρωμένου» Σαμαρά!

 Τα αποκαλυπτήρια δύο πανομοιότυπων αγαλμάτων του Μαρμαρωμένου Βασιλιά, με τα χαρακτηριστικά των αρχηγών του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., έκαναν χθες συμπτωματικά τα δύο κόμματα στα πλαίσια της επετείου για την άλωση της Πόλης.
Τα δύο μεγάλα κόμματα, φέρονται αποφασιμένα να διεκδικήσουν με κάθε μέσο το μεγάλο εκείνο κομμάτι των ψηφοφόρων, που σύμφωνα με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις προσδοκά πάλι με χρόνους με καιρούς να ξαναπάρουμε την Πόλη και να ξανασυσταθεί η Βυζαντινή αυτοκρατορία, αλλά εντός της ζώνης του Ευρώ, διότι όπως δείχνουν τα πράγματα είναι εκείνοι που θα καθορίσουν την κρίσιμη πρωτιά στις προσεχείς εκλογές.
Θέλοντας λοιπόν και ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς να τονίσουν το σύγχρονο ευρωπαϊκό προφίλ τους, αλλά να κάνουν σαφή και τον
αντι-παππικό και θεοκρατικό προσανατολισμό τους, ενώ στηρίζουν αταλάντευτα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, προσπάθησαν να αναζοπυρώσουν την προσδοκία της μεγάλης Δυτικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με μικρές εκδηλώσεις στα γραφεία τους.
Εκτός από τα αποκαλυπτήρια των δύο όμοιων αγαλμάτων του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που αποτέλεσαν την κορύφωση των εορτασμών, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, εγκαινιάστηκε ειδική αίθουσα «Κρυφό Σχολειό» όπου τα στελέχη θα μαθαίνουν τις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε ξανά για την αποκατάσταση των σχέσεων με τη Ρωσία, ενώ υπό την διεύθυνση του κ. Σκουρλέτη, υπεύθυνου τύπου του κόμματος, έψαλλαν όλοι μαζί τον Ακάθιστο Ύμνο.
Από την άλλη πλευρά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ως επικεφαλής της φιλορωσικής χορωδίας των επαναπατρισθέντων του ΛΑΟΣ, έψαλλε τη «Υπερμάχω Στρατηγό». Τέλος, η τελετή επιβεβαίωσης του σταθερού ευρωπαϊκού προσανατολισμού του κόμματος ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση προφητειών του Γέροντα Παΐσιου που μιλούν για την απελευθέρωση της Πόλης με τη βοήθεια του Ξανθού Γένους του Βλαδιμίρ Πούτιν.
Και στις δύο τελετές, οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των δολοφονηθέντων Ρώσων που ερευνούσαν την υπόθεση των αμυντικών συστημάτων TORM, που παρήγγειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
Ν.Ζαχαριάδη-protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά