Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

17 λιοντάρια και μία λέαινα...

«Στη Βουλή βρίσκονται τα 18 λιοντάρια της Χρυσής Αυγής ή για να ακριβολογούμε τα 17 λιοντάρια και μία λέαινα», γράφει το επίσημο site της Χρυσής Αυγής, με πλούσια αναφορά στην ορκωμοσία των βουλευτών της. Η «λέαινα» είναι η κυρία Ελένη Ζαρούλια, η μοναδική βουλευτής που εξέλεξαν οι εθνικιστές (όπως αυτοαποκαλούνται) και είναι η σύζυγος του «αρχηγού» κ. Ν. Μιχαλολιάκου. Κατά την είσοδό της στη Βουλή η «λέαινα» έσπασε το τακούνι της από το 8ποντο παπούτσι της, το οποίο και επιχείρησε να το διορθώσει λίγο αργότερα εντός Κοινοβουλίου, εντός της αιθούσης για να ακριβολογούμε.
Τα υπόλοιπα «λιοντάρια» (ανάμεσά τους και ένας πανύψηλος κοντοκουρεμένος βουλευτής με την επωνυμία «Καιάδας» και ένας άλλος με μακριά σπαστά μαλλιά με την επωνυμία «Καραϊσκάκης») δεν προσήλθαν αυτή την φορά ομαδικά, όπως έκαναν στην προηγούμενη ορκωμοσία, αλλά κατά μόνας. Άλλωστε είναι και δύο λιγότεροι αφού στις εκλογές της 6ης Μαΐου εξέλεξαν 20 βουλευτές και τώρα 18. Ο «αρχηγός» έσπευσε να ασπασθεί το Ευαγγέλιο και το δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου, αλλά μόλις άρχισε ο όρκος των μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι, έδωσε ένα είδος παραγγέλματος και αμέσως «τα 17 εθνικιστικά λιοντάρια και η λέαινα» κάθισαν κάτω σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως έλεγαν, για την «επεκτατική πολιτική που ακολουθεί η Τουρκία στην περιοχή». Σας ενημερώνω, με την ευκαιρία, ότι η Χρυσή Αυγή απαγορεύει στα μέλη της να χρησιμοποιούν ό,τι είναι τούρκικο και τα προτρέπει να μην βλέπουν καν... τουρκικά σίριαλ στην τηλεόραση.
ΒΗΜΑτοδότης

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά