Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Άνυδρη φαντασία

Όμηρος ενός «μπρουτάλ» στυλ
που καλλιεργεί έγινε ο Απ. Γκλέτσος.
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο
Στυλίδας, επ’αφορμή της διαμαρτυρίας
αγρότη για την απόδοση (και το
κόστος) γεώτρησης στο Άνυδρο, ο δήμαρχος εξεμάνη. Απειλώντας με προσφυγή
στα δικαστήρια, αν ο παραγωγός συνέχιζε τους υπαινιγμούς του. Αντί να εξηγήσει πως η γεώτρηση
αυτή δεν ήταν νόμιμη, άρα χρειαζόταν ειδική διαδικασία ώστε ν’αξιοποιηθεί. Όταν λοιπόν κάποιοι δεν του αρέσουν είτε προπηλακίζονται σκαιά (περίπτωσηΘ. Χειμάρα), είτε μηνύονται (όπως η «Η»), ενώ για ειδικές υποθέσεις υπάρχει κι ο παιδαγωγικός ξυλοδαρμός (περίπτωση του μυστηριώδους εργολάβου). Φυσικά υπάρχουν και οι

τηλεοπτικοί και διαδικτυακοί εμψυχωτές του δημάρχου, οι οποίοι περιορίζονται στον οικειοθελή ρόλο των «followers».
Όσο για το παραχθέν έργο της διετίας αυτό μπορεί να περιμένει ως την επόμενη. Θαύματα γίνονται, αφού υπάρχει και η ευλογία ενός μητροπολίτη που προωθεί την πιστοποίησή τους.

εφ."Ημέρα"

8 σχόλια:

  1. Επαναλαμβάνω τη χθεσινή ερώτηση.
    Ποιος από τους εικονιζόμενους δεν τήρησε τον βασικό κανόνα που λέει :την υπογραφή σου και κάτι άλλο προσέχουμε που τα βάζουμε;
    Η συνέχεια στον τοπικό τύπο με πλήθος τιμολογίων...
    Όταν υπάρχει διαρροή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗς ΣΤΥΛΙΔΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ 4 ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ -ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΑΣΙ -ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καπου υπαρχει διαρροη πετρελαιου..
    ο νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και μιας και μιλαμε για νερα και το Ανυδρο κ Αντιδημαρχε- θα ρωταγα τον κ Δημαρχο αλλα αυτος περι αλλων τυρβαζει τωρα μεσα στη καψουρα του- καλον θαταν να δημοσιευσετε τα αποτελεσματα των αναλυσεων του νερου της Στυλιδας που εχετε πανω απο 6μηνο για να μην πω χρονο καθοσον πολλα λεγονται και ακουγωνται και τα ραφια απο τα σουπερ μαρκετ με τα εμφιαλωμενα εχουν αδειασει. Το κακο ειναι πως επαψε ναναι ευεσθητοποιημενη και η κ Δελενικα που αλλες εποχες εβγαζε ντελαλι για το νερακι .Δυασαναπληρωτο το κενο που αφησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. am o allos o airetos apo to epimilitirio xthes resta edose.dio metra sikothikan ta edrana.eipe alithies poy spasan kokala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Ο ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΑΝ ΣΙΓΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΤΟ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΑΡΧΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το μόνο σίγουρο είναι πώς τέτοια απαξιωση δεν έχει ξαναζήσει το δημοτικο συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά