Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Μίκης, ο Αλέξης και η Αλέκα


Αν και συναντήθηκαν, στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου «Κατάσταση Πολιορκίας», ούτε η κυρία Αλέκα Παπαρήγα, αλλά ούτε και ο κ. Αλ. Τσίπρας αισθάνθηκαν να είναι... πολιορκημένοι από αυτά που τους χωρίζουν, ώστε να μη μιλήσει η πρώτη στον δεύτερο. Άλλωστε πολλές φορές κάποιες κοινωνικές, πολύ περισσότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις φέρνουν τους επικεφαλής των δύο κομμάτων της Αριστεράς συνήθως πιο κοντά.
 Στην πραγματικότητα, αυτή τη φορά τους έφερε πιο κοντά ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος τους έβαλε να καθίσουν δίπλα του, να επιχειρήσει να τους ενώσει τα χέρια και να φωτογραφηθούν και οι τρεις μαζί χαμογελώντας.
Μια εικόνα, λένε, αξίζει όσο και χίλιες λέξεις και οι φωτογραφίες που διέρρευσαν, δείχνουν και τους τρεις (κυρία Παπαρήγα, κ. Τσίπρα και κ. Θεοδωράκη) να συνομιλούν φιλικά, όχι βέβαια για πιθανή συνεργασία της Αριστεράς, ούτε βεβαίως για κοινή στάση έναντι των επερχόμενων μέτρων, ούτε καν για κάποια συνεργασία στη Βουλή. Ηταν απλώς μία τυπική, κοινωνική εκδήλωση, την οποία και οι τρεις την καταχάρηκαν. Αλλωστε τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τη Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ τους ενώνει ο σεβασμός στο πρόσωπο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά