Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλήρημα βουλευτή με μούντζες και καλάσνικοφ

Πάει, ξέφυγε εντελώς! Ο λόγος για τον (πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΔΗΜΑΡ) βουλευτή Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος κατέβηκε χθες στη διαδήλωση στην Αθήνα και όχι μόνο κάλεσε τον Φ. Κουβέλη... να εκβιάσει την κυβέρνηση με εκλογές, προκειμένου να μην ψηφιστούν τα νέα μέτρα, αλλά προειδοποίησε ότι, αν εφαρμοστεί το πακέτο των περικοπών, «δεν θα έχουμε πλατείες με μούντζες, αλλά δρόμους με καλάσνικοφ»!
Για τα κανάλια
Νομίζει άραγε ο βουλευτής Μιχελογιαννάκης ότι με τέτοιες ανεύθυνες και εμπρηστικές δηλώσεις υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού; Ή μήπως νομίζει ότι
επειδή με τέτοιες ατάκες κερδίζει 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικής δημοσιότητας, θα κερδίσει και τη συμπάθεια των ψηφοφόρων του; Ευτυχώς για τη χώρα -και δυστυχώς για τον ίδιο- η ΔΗΜΑΡ δεν πολιτεύεται με εκβιασμούς και απειλές αυτού του είδους. Και κάτι τελευταίο: Απειλές για «δρόμους με καλάσνικοφ» έχουμε συνηθίσει να ακούμε από κάποιες άλλες ακραίες πολιτικές δυνάμεις και όχι από «αριστερούς» βουλευτές...
Έθνος

4 σχόλια:

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχουν πιασει στασιδι στον τσιπρακο αυτος ξερει απο εργολαβιες ερχονται νεες μασες..επαναστατικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oxi. τα νούμερα και αυτοι που τα έφαγαν μαζί,έμειναν και συνεχίζουν να τα τρώνε μαζί.Αυτοί θα έρθει η ώρα που θα φάν' μαζί και τα σ...τα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά