Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μεϊμαράκης: Να, το Έθνος γράφει ότι είμαι αθώος!



Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση:
«Περιμέναμε από τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρουσιάσει αδιάσειστα στοιχεία, όπως μας είχε προαναγγείλει. Περιμέναμε αποκαλύψεις και βλέπουμε μόνο ερωτήματα που δεν με αφορούν και...


...φωτογραφίες από κοινωνικές εκδηλώσεις του παρελθόντος, με στόχο την κάλυψη της ανυπαρξίας πραγματικών στοιχείων γύρω από την υπόθεση που με κατηγορεί.

Καμία αναφορά για 10 δις και ξέπλυμα χρήματος. Την εβδομάδα που πέρασε μετά τα δημοσιεύματά του, έκανα ότι μπορούσα για την επίσπευση της δικαστικής έρευνας και τη δημοσιοποίηση των πάντων.


Ζητώ από τον Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να πράξει τα ίδια. Να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πόθεν έσχες του και τους δικούς του κουμπάρους.


Ταυτόχρονα επισημαίνω ότι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», φιλοξενείται το αναμενόμενο πόρισμα του ΣΔΟΕ, στο οποίο τονίζεται ότι: « Δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός, ή καταγγελία για εμπλοκή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη».


Κάθε ημέρα η αλήθεια θα ξετυλίγεται».


Σχόλιο Παραπολιτικής:
Πρώτα-πρώτα, θεωρώ απαράδεκτη την απόφαση του κ.Μεϊμαράκη να αναρτήσει τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στο site της Βουλής, πόσο μάλλον όταν έχει...παραιτηθεί από την άσκηση των καθηκόντων του.

Επίσης, μου μοιάζει γελοία η δημοσίευση των δηλώσεων πόθεν έσχες τόσου του ίδιου όσο και του Χατζηνικολάου. Υπάρχει στη δήλωση κωδικός "μαύρα λεφτά από μίζες" κτλ; Κι ο Τσοχατζόπουλος καθαρός εμφανιζόταν στο πόθεν έσχες.


Τέλος, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να παραπέμπει ένας πολιτικός ως απάντηση σε μια εφημερίδα το δημοσίευμα μιας άλλης εφημερίδας!

parapolitiki.com 

3 σχόλια:

  1. Ο Πήγασος πάει να βγάλει λάδι το Μεϊμαράκη και ο ΔΟΛ να στήσει δικαστήρια για τον ΓΑΠ.
    Τι άλλο χρειαζόμαστε για να καταλάβουμε ποιος τους πήρε την κουτάλα και ποιούς τους την επέστρεψε γεμάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσα του εσταξες ::::::::::: ασε...δωσαμε ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά