Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τα nip slips που άφησαν τη δική τους ιστορία στο φακό και στο μάτι

Η φρεσκοχωρισμένη και φρεσκοερωτευμένη Jeniffer Loper το έκανε για ακόμα μία φορά. Πάνω στην κάψα της performance στο O2 Arena του Λονδίνου δεν πρόσεξε ότι ένα απόκρυφο σημείο της είχε βγει να πάρει αέρα. Δεν είναι όμως οι μόνη που το έχει πάθει.
Κάτι η τιράντα που είναι λίγο χουχούλικη, κάτι τα κύματα που είναι μεγάλα, λίγο το κρασί, λίγο το αγόρι και λίγο η χορευτική φιγούρα και τσουπ δεν θέλει και πολύ για να γίνει το ατύχημα και να
αστράψουν τα φλας των φωτογράφων.
Kelly Rowland

  Το αγρίμι των Destiny's Child και κάποτε συνάδελφος της Beyonce μάλλον παραμάζεψε τις τιράντες του σουτιέν της και μία απότομη κίνηση κατά τη διάρκεια live εμφάνισή της στο New Jersey ήταν αρχική για να βγουν τα μεμέ της στη φόρα.
Courtney Cox

  Φταίνε τα κύματα για ό,τι της συμβαίνει, φταίνε τα κύματα και το στήθος έξω βγαίνει. Αφιερωμένο στη Courtney που στην προσπάθεια της να δαμάσει το υδάτινο στοιχείο έκανε τη δική της αποκάλυψη.
Tara Reid
 
Στην περίπτωση της βασίλισσας του Nip Slip έφταιγε σίγουρα το κρασί. Γνωστή για το διονυσιακό της ταπεραμέντο (και όχι για το ταλέντο της στην υποκριτική) η Tara ήπιε λίγο παραπάνω σε πάρτυ του P.Diddy και δεν παρατήρησε ότι οι φωτογράφοι την έλουζαν με τα φλας τους επειδή ήταν... ημίγυμνη.  
Paris Hilton
 
Η κληρονόμος μαϊντανός δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη μιας και το μαγιό δεν θα της αφήσει σημάδι στο στήθος.
Kirsten Dunst
 
Φουριόζα να προλάβει τον λουκουματζή της παραλίας η ποιοτικιά Kirsten δεν καταλαβαίνει οτι το στράπλες μαγιό της κοντεύει να γίνει κορδέλα για τα μαλλιά.
Britney Spears

  Ήταν εκείνη η περίοδος για την Britney που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, το ίδιο ίσχυε και για το στήθος της. Αλλού το έβαζε και από αλλού έβγαινε.
Lady Gaga
 
Μας πόσα πράγματα να έχει στο μυαλό της μία Λαίδη πια; Να ποζάρει με ανοιχτό το στόμα; Να μην της πέσει η περούκα; Να μην της πατήσουν την ουρά του φορέματός της; Να μην της φύγει κάποιος πόντος; Ή ότι το στήθος της έχει βγει φόρα παρτίδα;
Kate Moss
 
Όχι πως είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τα κάλλη της Καιτούλας, αλλά να, το γεγονός ότι έγινε κατά λάθος κάνει το όλο θέαμα ακόμα πιο σέξι.
Janet Jackson
 
Αυτή η απροσεξία, όπου έγινε στο ημίχρονο του Super Bowl XXXVIII έφερε ένα πρόστιμο στο κανάλι που το έδειχνε, μία συγνώμη από την πλευρά της μις Τζάκσον και μερικές ονειρώξεις στον Justin Timberlake. Κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος. 
Halle Berry
 
Ήταν μία τυπική μέρα στη δουλειά για την Halle, όπου γύριζε την ταινία Frankie and Alice. Και ξαφνικά έγινε το μοιραίο.
Pamela Anderson
 
Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τη Pam και τη ρώγα της να κάνουν πασαρέλα ως καλεσμένες της Vivienne Westwood.
 http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά