Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Tους τρέφει το μίσος κατά των Παπανδρέου...


Ο μπαμπάς, πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ -και του ΠΑΟ- εισαγγελέας του Ανδρέα Παπανδρέου. Η κόρη ονειρεύεται "γουνάκια" , για τον Γιώργο...

Στην αρχή την είδαμε με συμπάθεια. Αλλά, το κορίτσι έχει πια ξεφύγει. Το λένε ακόμη και οι φίλοι της. Εριστική, επίμονη μέχρι αυθάδειας, ισχυρογνώμων, εκνευρίζει τους...



συνομιλητές της. Και, ίσως χωρίς να το αντιλαμβάνεται, το ακροατήριό της.
Η πρότασή της -που απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία- να κληθεί ο Γιώργος Παπανδρέου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, ξύπνησε τις μνήμες του Ειδικού Δικαστηρίου το βρώμικο '89.
Τότε που ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν εισαγγελέας - κατήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου. Σ' ένα δικαστήριο που όλοι πια σήμερα γνωρίζουμε κάτω από ποιες συνθήκες -και σκοπιμότητες- συνεστήθη, με πρόεδρο τον κολλητό του Μητσοτάκη, Βασίλειο Κόκκινο...

 http://nonews-news.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ...ΠΑΟ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΩΝ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ! ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑΙ Σ' ΟΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν πιο διαπλεκόμενα τομάρια από αυτούς. Το δυστύχημα είναι ότι έχουν κολλητούς τους εκάστοτε ηγέτες της Δικαιοσύνης στον Άρειο Πάγο (προφανώς τους συνδέουν οι στοές) και οι δικαστές τους τρέμουν. Έτσι μπορούν και αλωνίζουν στα δικαστήρια και οι δικαστές παίρνουν λαξοτανίλ για να δικάσουν μαζί τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τσιράκια του Μαρτίνι και μασόνοι μεγάλου βαθμού! αυτοί κυβερνούν το κράτος αυτό και κρύβονται πίσω από κάθε βρωμιά εν ονόματι της αριστεροσύνης τους... !! Οι γελοίοι!! Αλλά τέτοιοι είμαστε τέτοιοι μας πρέπουν! Αφού βγάλαμε πρώτη βουλευτή στην Α΄ Αθηνών αυτή την ...κοράκλα... αίσχος!! Αυθάδης, θρασύς, κενολόγος και φανφαρολόγος!

    κάντε μια βόλτα στο Εφετείο Αθηνών στην αίθουσα που δικάζονται οι μεγαλοαπατεώνες Τσιτσιρίγκοι με τις διεθνείς παρατράπεζες. Εκεί θα τα δείτε όλααα! υπερασπιστής των απατεώνων που κατέστρεψαν εκατοντάδες θύματά τους, ο αριστερός τιμητής της ηθικής Κωνσταντόπουλος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς Ανώνυμο Τετάρτης, 31 Οκτωβρίου 2012 12:31:00 μ.μ.


    Ποιά μωρέ έχει άποψη; είδατε πώς εξέτασε το Διώτη; που σημειωτέον ξέρει τις δικές της "ιστορίες" του ΣΔΟΕ και του μπαμπάκα της;
    με το γάντι... "Δεν μου λέτε κ. Διώτη δεν σας κάνει εντύπωση που ο Βενιζέλος είχε το usb επί ένα χρόνο και δύο μήνες στο σπίτι του και δεν έκανε κάτι; δεν σας δημιουργεί απορίες; τι λέτε;" Διώτης: "Συμφωνώ μαζί σας"... Κων/πούλου: "Μάλιστα, λοιπόν..." πάμε παρακάτω! ούτε μια ερώτηση του στυλ: Εσείς κ. Διώτη γιατί δεν κάνατε έλεγχο της λίστας όπως οφείλατε σαν ελεγκτική αρχή; Ακούσατε πουθενά αυτή την ερώτηση;

    Αντε μωρέ παπαριές ξέρουν όλοι να λένε... η Ουσία έχει σημασία και τι πετυχαίνουν!
    Δείτε αυτό και θα καταλάβετε γιατί ήταν "πάπια" μπροστά στο Διώτη! βλέπετε αυτός μπορούσε να ξέρει τα δικά της άπλυτα και του μπαμπάκα της.
    http://proitos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_3987.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την ακρίβεια ... τρώνε καλά ... για να μισούνε τους Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά