Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: «Μόνον με τριαντάφυλλα χτυπάς τις γυναίκες»

Ο (πολύς) κ. Ηλ. Κασιδιάρης, ασχολείται ακόμα περιπαικτικά και θρασύτατα με τα τηλεοπτικά (σε ζωντανή μετάδοση) χαστούκια που έδωσε στην κυρία Λιάνα Κανέλλη. Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό GQ  είπε ότι συμφωνεί με τη θεωρία ότι το μοναδικό πράγμα με το οποίο μπορείς να χτυπάς μια γυναίκα είναι ένα... τριαντάφυλλο. Έως εδώ καλά θα πείτε για τον... «νεο- ρομαντικό» βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Αλλά συνέχισε και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό επεισόδιο. Τη συγκεκριμένη στιγμή, είπε, δεν είχε καθόλου τριαντάφυλλα μαζί του. Είπε ακόμα ότι εκείνο το πρωί, έφαγε το συνηθισμένο του πρωινό από... All-Bran αλλά δεν ήπιε καφέ γιατί δεν ήθελε να ήταν σε... υπερδιέγερση.  Φανταστείτε, δηλαδή, τι θα έκανε εάν έπινε και τον καφέ του. Όταν ρωτήθηκε εάν είναι σοκαριστικό να βλέπεις έναν άνδρα να χτυπά μια γυναίκα, απάντησε ότι είναι εξίσου σοκαριστικό να βλέπεις μια γυναίκα να χτυπά έναν άνδρα.
Στο ίδιο αμερικανικό περιοδικό φιλοξενείται και συνέντευξη της κυρίας Λιάνας Κανέλλη η οποία αποκαλύπτει και το παρατσούκλι της για πολλά χρόνια. Ήταν η «Κριστιάν Αμανπούρ της Ελλάδας», η «Μπάρμπαρα Γουόλτερς και Όπρα Γουϊνφρεϊ της Ελλάδας». Είπε μάλιστα πως δεν αισθάνεται «αντιαμερικανίδα», ότι αγαπά τον αμερικανικό λαό και την ελευθερία του πνεύματός του και πρόσθεσε όμως ότι σιχαίνεται την αμερικανική πολιτική, τον ιμπεριαλισμό, τα πάντα και ευχήθηκε να είχε μία ευκαιρία να βγει στης ζωής της στο δρόμο, όπως ο Κέρουακ.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά