Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Προς τι η απολογία ;

Το σημερινό δελτίο τύπου του Δήμου Στυλίδας μόνον ως απολογητικό μπορεί να εκληφθεί.
 Προφανώς ο θόρυβος που ξεσήκωσε η απόφαση μη χορήγησης της αίθουσας του ΟΣΚ για φιλανθρωπική  εκδήλωση σε 22 μηνών καρκινοπαθή κοριτσάκι και τα αρνητικά σχόλια  που ακολούθησαν στην τοπική κοινωνία , ανάγκασαν τους εμπνευστές της λανθασμένης απόφασης  να εκδώσουν δελτίο τύπου.
Φυσικά οι λόγοι που επικαλούνται  στο δελτίο τύπου για την μη χορήγηση της αίθουσας δεν στέκουν σε καμία
λογική ανάλυση(όπως....η εκδήλωση δεν  πρέπει να είναι ανταγωνιστική του Δήμου και των καταστηματαρχών-συγκεκριμένη καταγραφή των δραστηριοτήτων  που θα λάβουν χώρα).
Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι υπήρξαν και λογικές φωνές που στήριξαν το αίτημα ,όπως ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Βέττας, και οι συνδυασμοί Παπαδή, Κατσικονούρη και Οικονόμου.
Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε το μικρό κοριτσάκι σύντομα να γίνει καλά και να μην ξανασυναντήσει ποτέ στην ζωή του τόση σκληρότητα .

21 σχόλια:

  1. ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε στον εχθρο μου να συμβει. θα επρεπε να ειναι διπλα στην οικογενεια. Ας δωσει το μισθο του να εξιλεωθει και ας προσευχηθει πολυ. Δεν ξεπλενεται αυτη η ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ???? ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΗΡΗΣΤΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ενημερώθηκε από το παράρτημα Στυλίδας και θα έχουμε καταιγίδα ανακοινώσεων στα ΜΜΕ.
    Κάποιοι θα κρύβονται για καιρό.
    Καλά δεν υπάρχει λίγο μυαλό θα ξεφτιλιστεί πάλι η πόλη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι42 χρονων στο μεροκαματο ολα αυτα οσκ μοσκ κτλ τα εχω πληρωσει εγω και ολοι μας. η γνωσεις μου φτανουν ωστε να καταλαβω τι σημαινει "υπο την αιγιδα του δημου". ντρεπομαι και οπως δυστυχως χτυπησε η πορτα του πονου αυτη την οικογενεια ο θεος να ειναι μεγαλοψυχος και να μη χτυπησει την πορτα ολων αυτων που ψηφησαν αυτη τη ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 8.04, δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό. Έχουμε ξεφτιλιστεί και άλλες φορές με αυτόν που βγάλατε Δήμαρχο. Το πρωί στον Παπαδάκη έσπευσε να προλάβει την κατακραυγή και μας μίλησε ότι ο καιρός πάει καλά και ευτυχώς δεν κρυώνουν τα παιδάκια γιατί δεν ανάψαμε καλοριφέρ. Εμείς θα τη βγάλουμε γιατί αντέχουμε, δεν είμαστε άρρωστοι ακόμα. Το παιδάκι αυτό που έχει την ανάγκη μας (όλων μας) πως θα τη βγάλει? Μπορεί να μας απαντήσει ο φανφάρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΜΑΓΚΕς ΔΕΝ ΥΠΑΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΥς ΠΑΤΗςΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕς ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΟΛΟΥς ΠΟΥ ΨΗΦΗςΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤςΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑΒΟΗΘΗςΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕς ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΑΥΤΟ. ΟΠΟΙΟς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑς ΕΝΗΜΕΡΩςΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩςΗ ΑΥΤΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟςΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥςΤΕΡΗΜΑ ΜΑς ΟΛΟΙ ΜΑς ΚΟΥΡΑΓΙΟ ςΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η εκκλησια Αγιας Αικατερινης γιατι απεσυρε την συμμετοχη της απο τη φιλανθρωπικη εκδηλωση? ειναι αλήθεια? Αραγε με βαση το δελτιο τυπου ειναι ανταγωνιστικη προς το Δημο? Μηπως ολες οι εκκλησιες θα επρεπε καθε Κυριακη να βγαζουν το πανερι και να εχουν βοηθησει ηδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΘΛΙΟΙ ; ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ; Η ΑΠΛΑ Μ....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποιός σου είπε ρε μεγάλε ότι τα ράσσα κάνουν τον παππά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΛΙΕ ΦΙΛΕ ΤΟΛΗ
    ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ(ΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΒΙΑΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ .
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
    ΥΓ ΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλως τους Αγραμματους Δικηγορους και για να γινω πιο συγκεκριμενος απο που προκυπτουν ολα αυτα ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ της ανακοινωσις του Δημου Στυλιδας;
    1.Μπορει ο κ προεδρος του Δημ Συμβουλιο να μας κοινοποιησει την αποφαση βασει της οποιας ΕΝΘΡΟΝΙΣΑΝ στο κτηριο του ΟΣΚ,την εκ των ορθιων χαμηλοτερη με δικο της γραφειο για τον συλλογο Γυναικων Στυλιδας;( μη κανεις το κοπο δεν υπαρχει αποφαση και τα σχολιανα λενε οτι δια λογου της κολλητης,ατυπης αντιδημαρχου. Και βεβαια το ιδρυτικο καταστατικο του υπουργειου παιδειας ρητα προοριζει την χρηση του κτηριου για τους μαθητες της Α/θμιας και β/θμιας εκπαιδευσης και τις αναγκες του Κεντρου Περιβαλλοντικης Εκπαιδευσης.
    2. Και αυτο το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ολα να τελουν υπο την αιγιδα του Δημου απο που προκυπτει. Δηλαδη ο συλλογος γυναικων ειναι ψυχητε και σωματι υπο την αιγιδα του Δημου και τον ΕΝΘΡΟΝΗΣΑΤΕ μονιμα στο κτηριο και ολοι οι αλλοι συλλογοι ειναι τα παραπαιδια;
    3 ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, με τετοια αυτοδιοικητικη αντιληψη και νοοτροπια, λοιπον προκυπτει οτι που να βρεθει αιθουσα για να μεταστεγασετε την παιδικη βιβλιοθηκη στο κτηριο του ΟΣΚ και το χειροτερο δωρισατε τα βιβλια της, που ειναι ξενη περιουσια - ο δημος ειχε αναλαβει την υποχρεωση να πληρωνει μονο το ενοικιο της βιβλιοθηκης- και το βαπτιζετε και αυτο ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    5.Ετσι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ προκυπτει οτι ειστε ΧΟΝΔΡΟΠΕΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ 22 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γίνατε ρομπες! Ο νέος δήμαρχος λεγετε Πανουργιας και δεν πέφτει στο επίπεδο σας! Δεν ήταν ποτε χορηγός της εκδήλωσης και απλα πεσατε στη παγίδα !! Μακρυα απο το τόπο μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ως μέλος της επιτροπής θα ήθελα να πω τα πράγματα όπως τα έζησα.
    Η άρνηση της δημοτικής αρχής προήλθε από έναν ακατανόητο φόβο μήπως ακουστούν τα ονόματα των χορηγών και συγκεκριμένα το όνομα ΕΝΟΣ χορηγού ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΎΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΤΟΥΣ ΑΝΤΊΠΑΛΟ.
    Μου το τόνισε με την λήξη του Δ.Σ ένας σύμβουλος του δημάρχου ο οποίος απεγνωσμένα με ρωτούσε αν αυτός ο αντίπαλος είναι χορηγός.
    Όλα τα είχαν συζητήσει σε καφετέρια της πόλης πριν το Δ.Σ και γνώριζαν ότι η κ. Καραγεώργου θα απουσίαζε λόγω της ορκωμοσίας της κόρης της ,και αποφάσισαν να εγκληματήσουν στο αγγελούδι.
    Τον ρόλο που έπαιξε μια συγκεκριμένη κυρία θα τον αναφέρουμε θεσμικά εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται μορφωμένα άτομα με ήθος.
    Ευχαριστούμε τον φιλόξενο χώρο της Πελασγίας για την ανάδειξη του θέματος.ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΛΑΤΗΡΙΑ
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειναι πολυ κριμα να ξεφτυλιζουν ετσι το Δημο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΦΡΟΥ - ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ... ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ. ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα ήταν σωστό να τοποθετηθεί δημόσια και η κ. Σχορετσανίτη, που μετά από δικές της ενέργειες κατασκεύασε ο Ο.Σ.Κ. αυτό το κτίριο. Να μάθουμε τον σκοπό για τον οποίο κτίστηκε και ποιές δραστηριότητες επιτρέπεται να φιλοξενεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά