Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

O Βενιζέλος συνέλαβε τον Τσίπρα κλέπτοντα οπώρας




Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στη Βουλή, αναφέρθηκε σε σχέδιο επένδυσης, το οποίο έχει υποβάλει η Γερμανική Εταιρεία Deutsche Aeolia και το οποίο δεν έχει εγκριθεί, παρότι έχει υποβληθεί 6 φορές. Μάλιστα, ο κύριος Τσίπρας είπε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει χρηματοδότη και συνέταιρο την Deutsche Bank. Κατέθεσε μάλιστα και έγγραφο, το οποίο, όπως είπε υπογράφει ο κύριος Άνκερμαν. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά, όταν έλαβε τον λόγο, αποκάλυψε ότι δεν είναι η Κεντρική Γερμανική Τράπεζα, αλλά το κατάστημά της στο Λονδίνο.
Η δε υπογραφή, δεν είναι του γνωστού προέδρου της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άνκερμαν, αλλά κάποιου άλλου, με το ίδιο επώνυμο.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αιφνιδιάστηκαν και
έδειχναν αμήχανοι, σε αντίθεση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που καταχειροκρότησαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Matrix24, στην εταιρεία Deutsche Aeolia υπάρχει και Έλληνας συνέταιρος, ο επιχειρηματίας Γκρίσιν.
Πηγή: matrix24

3 σχόλια:

  1. βρε και κλεφτοκοτα να τον πιασει ο βαγγελακης, στικακια δεν εκυβε!
    μην τα ισοπεδωνουμε, θα δικαιωθει ο φορομπηχτης γιατι υπαρχει και χειροτερος? ειναι γλυκια η καρεκλα, δεν ξεκολαει, θα δωσει ο λαος απαντηση,εστω και με τον ΓΚΡΙΛΟ! μην αναζητατε λογικοι εσεις οι βολεμενοι απο τους απεγνωσμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να έπιανε τους κλέφτες του πασοκ ο Βενιζέλος πρώτα ,αλλά πως να τους πιάσει μήπως είναι και αυτός ένας από αυτούς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά