Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Συγχαρητήρια !!

Στυλίδα - Μαλεσίνα 1-0
Στους 5 βαθμούς η διαφορά.

15 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

    (Ο ΠΕΛΕΣΓΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ Κ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λύκειο Στυλιδας τρίτο σε όλη την Ελλάδα κ στη Κύπρο.Η ομάδα μας o ΑΟΣ πρώτος στην φθιώτιδα κ προχωράει κ για άλλες διακρίσεις.Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους,στον πρόεδρο στο ΔΣ κ σε όλους τους φιλάθλους.O αθλητισμός ενώνει.O αθλητισμός είναι υγεία.Είναι ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κυρ Γκλέτσος γιατι δεν εδωσε συγχαρητηρια στην πρωταθλητρια ομαδα της Στυλίδας;
    Τον εφτυσε βλεπετε και ο Σταϊκουρας που ερωτοτροπεί με τον Πανουργιά και βλέπει το δημαρχιλίκι του να τελιώνει.Τέτοια ποταπότητα δεν την περίμεναμε εμείς οι στυλιδώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΡΠΙΖΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ! ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΠΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ! ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΡΙΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στην ομαδαρα μας.Οσο για τον Τολη.no comment!!! O άνθρωπος είναι κουκουρουκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ.ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΆΜΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΒΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΦΥΡΗΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ Ε; ΔΙΚΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Του είπε του δημάρχου o κο.......ικος να μην έρθει.ξέρετε αυτός o ηθικός κύριος κ καθόλου ρουφιάνος.κ o Τολιας τον άκουσε όπως πάντα.Τελικά καμιά δεκαριά τελαρακια γιαούρτι που κυκλοφόρησαν στην εξέδρα μήπως ήταν για αυτούς;μπράβο στο λύκειο στυλιδας,στην ακαδημία,στην ομάδα κ στον πανουργία που μας ενώνει κ δεν μας διχάζει.μέσο του αθλητισμού φυσικά κ με το ήθος.o κόσμος έχει ανάγκη να ξεδώσει.αυτό που ειδα στο γήπεδο της Στυλιδας ήταν συγκινητικό.Όλοι η ανατολική φθιώτιδα εκεί με μια φωνή,μια αγκαλιά με κοινό στόχο.Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ 6.07 πρέπει να είσαι ένας από τούς 2 που έστειλε στα μουλωχτά o τόλης να κάνατε βουντού να χάσει η ομάδα.είσαι άσχετος κ βλαξ μεγάλος.αν είχες παρακολουθήσει την πορεία της ομάδας δεν θα έλεγες τόσες μακακιες.είμαστε στην σαρακοστή κ απαλλάσσεσαι λόγο ηλιθιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΑΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ! Η ΟΜΑΔΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !! ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΘΗΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΙ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ! Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σημερα εντελως τυχαια αν και δεν εχω καμια ιδιαίτερη προτιμηση στο ποδόσφαιρο επεσα επανω στην εκπομπη του star που ασχολείται με τα αθλητικά απ'οτι καταλαβα. Εχθες ακουσα για τη νικη της πολης μας και αν και άσχετος με το αντικείμενο χαρηκα και ένιωσα πολυ υπερηφανος και για τα παιδακια απο το λυκειο αλλα και για την ομάδα του κυριου Πανουργια. Σημερα πάλι βλέποντας αυτα τα χαλια στην τηλεόραση εξοργιστηκα και εξοργιστηκα για δυο απλους αλλα πολυ σοβαρους λογους , ο ενας ειναι για τα επεισόδια που εκανε η μαλεσινα που καλώς ή κακος ολοι στη Φθιώτιδα ξέρουμε το ποιον της και το επιβεβαίωσε και ο ιδιος ο πρόεδρος της ομαδας τους στην συνομιλια με το κυριο Πανουργια μετα το τελος του αγωνα καθως και την αρνηση του για το video που ελεγε οσα τελικα επιβεβαιωνει ολος ο κοσμος που δεν εχει και την καλύτερη αποψη για τον κοσμο της περιοχής αυτης. Και το δεύτερο πού σημαντικο γεγονός ηταν η απουσια ολων των θεσμικων προσώπων της πολης μας......μωρε τι καταντια είναι αυτη? Τι μικροπρεπεια, τι ήθος, τι να πω δε ξέρω. Ειναι ντροπη που δε βγηκε κανεις να στηρίξει οχι τον κυριο Πανουργια, αλλα την ομαδα της πολης και αυτα τα παιδιά που παλευουν να τα καταφερουν. Τι βγαλαμε μωρε παλι...ποσο πισω παμε αυτο το τοπο? Αυτα θα διδαξουμε στα παιδια μας...τετεια προτυπα να εχουν? Ντροπη, ντροπη, ντροπη. Ειστε ολοι για κλωτσιες αν και αυτες χαμενες θα πανε. Λυπαμαι για τη περιοχη μου. Συγχαρητήρια στον Κυριο Πανουργια για ολα οσα κάνει οπως επισης και για το ποσο Κυριος και με ποσο ηθος και αξιοπρεπεια αντιμετωπισε τα πράγματα σήμερα. Και να διευκρινησω οτι ουτε τονεχω δει τον ανθρωπο ππτε απο κοντα αλλα ουτε καιηξερα για το ποσο Κυριος ειναι τελικα. Θα φροντίσω λοιπον να τον γνωρισω και εγω αλλα και τα παιδιά μου για να δουν οτι κατι αξιολογο εχει απομείνει σε αυτο το τοπο.
    Οπως κατάλαβα και γιατί ριχνουν στον άνθρωπο τοσο λασπη, τωρα καταλαβα οτι ο ανθρωπος αυτος αξιζει πολλα μπραβο.
    Μπραβο σας κύριε Πανουργια-Προεδρε μας κανατε μετα απο τοσα χρονια υπερηφανου γι αυτο το τοπο. Συνεχιστε ετσι και απο εδω και περα μονο μονος σας οπως ειπατε στην εκπομπη δεν ειστε. Ο κοσμοςξυπησε και βλεπει. Συγχαρητήρια σε σας αλλα περισσότερα συγχαρητήρια σε ολους αυτους που κυβερνουν την πολη της στυλιδας ειστε απαράδεκτοι ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απο μια ψηφο να παρει ο Πανουργιας απο όλους αυτους τους φιλαθλους ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΊΔΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΜΈΣΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ..ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΊΑ ΑΠΌ ΑΜΌΡΦΩΤΟΥΣ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.ΕΠΊΘΕΣΗ ΑΠΌ ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ Κ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΑΠΌ ΤΟΎΣ ΔΙΚΟΎΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΓΜΈΝΟΥΣ.ΕΊΔΑ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΌ ΆΝΤΡΑ Κ ΕΝΝΟΏ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΠΑΝΟΥΡΓΊΑ ΉΡΕΜΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΌ ΠΡΟΦΊΛ Κ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΎΕΙ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ.ΚΎΡΙΕ ΠΑΝΟΥΡΓΊΑ ΉΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌΣ.Η ΗΡΕΜΊΑ Κ O ΔΙΆΛΟΓΟΣ ΦΈΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΤΕ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΎΣ ΣΤΌΧΟΥΣ ΣΑΣ.ΜΠΡΆΒΟ Κ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ Κ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΔΟΎΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΑΥΤΉ.ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ Κ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΏΤΟ ΈΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά