Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Στη γραμμή Τράγκα, το δίδυμο Τρεμοντερμπεντέρη...


Επιδόθηκαν σ' ενα ακόμη κανιβαλισμό  του Παπανδρέου...
Χωρίς ακόμη να υπάρχει πόρισμα και στοιχεία - παρά μόνο, ένα δημοσίευμα στα ΝΕΑ, του Γιώργου Παπαχρήστου, ο οποίος προσπαθεί να αποσείσει από πάνω του τη ρετσινιά (υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ) που του κόλλησε ο Καμμένος- το δίδυμο Τρεμοντερμπεντέρη επιδόθηκε με βουλιμία στον κανιβαλισμό του Παπανδρέου.   
Μπα, 200.000 ευρώ κόστισε το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα; "Ενδιαφέρουσα χλιδή ", είπε ο Ντερμπεντέρης.
Δεν...
έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου, συμπλήρωσε πανευτυχής η Τρέμη. "Φαίνεται πως λεφτά υπήρχαν", συνέχισε με το φτηνιάρικο και κατώτερο του επιπέδου του, χιούμορ, ο Ντερμπεντέρης .
  Έχουν διαφορά από τον Τράγκα; Καμία... 
 http://nonews-news.blogspot.gr
 

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ 200.000 ΚΑΙ ΤΑ 500.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Ο.Λ ΑΠΟ ΤΑ 20.000 ΚΑΙ 50.000. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΜΜΕΝΑ? ΜΟΥΓΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά